CS Mioveni domină, dar pierde pe teren propriu cu Luceafărul Oradea. Argeșenii au căzut tocmai pe locul 7

Marius ANGHEL 21 Nov. 2016, 13:01 Campionat
CS Mioveni domină, dar pierde pe teren propriu cu Luceafărul Oradea.** Argeșenii au căzut tocmai pe locul 7

După ce acum două etape era pe locul 3 al clasa­men­­tului Ligii 2, CS Mioveni a coborât, după ­înfrân­gerea de sîmbătă, pe poziția 7, ieșind momentan din obiectiv. Galben-verzii au pierdut pe propriul teren, cu 2-1, în fața Luceafărului Oradea, aceasta fiind a doua înfrângere suferită acasă.

Ca și în partida cu FC Brașov, de acum două săptămâni, Mioveniul a condus ostilitățile în întâlnirea cu Luceafărul Oradea, însă cei cu golurile au fost oaspeții. Aceștia au deschis scorul la prima și singura lor intrare în careu din prima repriză, Tirică talonându-l neglijent pe Cigan, care a știut să cadă, l-a păcălit pe arbitru, obținând un penalty ușor, transformat de Arnăutu (14). În prima repriză, am mai remarcat șuturile periculoase ale lui Boboc și Rădescu (două), scoase cu greu de portar în corner.

În repriza secundă, Mioveniul a forțat, dar degeaba, pentru că tot oaspeții au înscris, tot la prima și singura pătrundere în careu. Mingea a ajuns la Păcurar (63), pe dreapta, în careu, iar acesta a șutat cu sete la colțul lung, portarul Popescu neavând ce face. La scurt timp a venit și golul gazdelor, Ayza (66) finalizând cu capul din careu o centrare a lui Vintilă, de pe dreapta, și lucrurile păreau că or să curgă în favoarea Mioveniului. Un minut mai târziu, Ayza a avut egalarea în bocanc, însă a ratat incredibil, după ce a scăpat singur cu portarul, acesta fiind momentul-cheie al jocului, minut în care elevii lui Pelici puteau întoarce partida. Nu a fost însă să fie, iar până la final, gazdele s-au ales doar cu dominarea, tabela rămânând înghețată la 1-2.

Înfrângerea de sâmbătă este a doua de pe propriul teren și consecutivă, iar CS Mioveni a ajuns, după ea, pe locul 7 al clasamentului, cu 25 de puncte. În schimb, Luceafărul Oradea e la a doua victorie consecutivă de când nu mai e antrenată de Erik Lincar și a ajuns pe locul 9, cu 22 de puncte

În etapa următoare, în intermediară, galben-verzii vor juca în deplasare la Afumați, de unde speră să recupereze cele trei puncte pierdute sâmbătă. Luceafărul joacă marți, acasă, de la ora 14:00, cu FC Brașov.

CS MIOVENI – LUCEAFĂ‚RUL ORADEA  1-2 (0-1)
Ayza 66′ / Arnăutu 14′ – pen., Păcurar 63′

Oct. Popescu – Tirică (Ed. Florescu 68′), Vișa, Gugu, Ed. Stoica – Boboc, M. Galan (Biceanu 66′) – A. Popa (M. Vintilă 46′), Ayza (cpt.), Rădescu – C. Năstăsie
Rezerve neutilizate: F. Croitoru – Tomozei, I. Stoica, Seb. Ivan
Antrenor: Alexnadru Pelici

Pap – Bedea (Nogo 81′), Moga, Hlinca (cpt.), I. Ban – Feher – Balla, Țegle, Păcurar, Cigan (Zs. Lukacs 71′) – Arnăutu (Sorian 90′)
Rezerve neutilizate: Goia – D. Costea, F. Drăgan, Cuc
Antrenor: Cristian Lupuț

Stadion: Orășenesc (Mioveni); Spectatori: 500; Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (București); Asistenți: George Marian Fridl (Comănești) și Joszef Peter (Sfântu Gheorghe).

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 21 Nov. 2016, 13:01 Campionat
Pe aceeași temă