CS U Craiova se vede deja în Liga 1: „Nu luăm în calcul ratarea promovării”

Mihai Andries 03 Jan. 2014, 14:00 Campionat
CS U Craiova se vede deja în Liga 1:**

CS Universitatea Craiova are un obiectiv clar în prima parte a noului an – să promoveze în Liga 1 încă de la prima participare în divizia secundă. Echipa autorităților din Bănie a iernat pe primul loc și nici nu concepe să rateze prezența în play off. Acolo, A.S.A. Târgu Mureș, CSM Râmnicu Vâlcea, FC U Craiova și Gloria Bistrița sunt cei mai posibili adversari.

„Ideea e că dacă ai o echipă bună, care reușește să câștige majoritatea meciurilor, nu poți avea probleme nici cu play-off-ul. Nici nu luăm în calcul ratarea promovării”, a spus Felix Grigore, directorul executiv al CSU Craiova.

Rivalitatea locală cu echipa lui Mititelu ține capul de afiș în Seria a doua. Atât CSU, cât și FCU au șanse la promovare, iar Craiova poate avea din nou două echipe în Liga 1, după 14 ani – în 2000, Extensiv și Universitatea evoluau pe prima scenă.

„Noi am spus încă de la începutul proiectului nostru că ne-am bucura să fim două echipe în Liga 1. Aș vrea să promoveze ambele echipe anul asta. Ideal ar fi să fie o singură echipă și să câștige campionatul în Liga 1”, a încheiat oficialul liderului din Liga 1.

 

Sursa: DigiSport.ro

Mihai Andries 03 Jan. 2014, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă