CS Mioveni rămâne pe locul 2 după remiza de la Chiajna. Marius Stoica, nemulțumit: „Jucătorii trebuie să fie mai atenți, să marcăm mai mult.”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2019, 18:32 Campionat

CS Mioveni a avut șansa să revină pe primul loc în Liga 2, însă a remizat, duminică, în deplasare la Chiajna, 1-1 cu Concordia. Ba chiar a și avut noroc cu rezultatele înregistrate în etapa a 18-a și a rămas pe locul 2, Petrolul nedepășind-o după ce a remizat la rândul ei la Pitești, 1-1 cu Campionii FC Argeș, iar UTA s-a menținut doar la un punct în față, tot după un 1-1, cu Metaloglobus, la București.

Marius Stoica, mulțumit de joc, nu și de rezultat

CS Mioveni a deschis scorul la Chiajna în mintul 15, după ce Valentin Balint a avut o acțiune pe stânga, a pătruns în careul mic și a finalizat dintr-un unghi închis la colțul lung. Însă avantajul de pe tabelă a rămas puțin timp. După doar trei minute, Alexandru Stănică (18) a egalat cu o lovitură de cap din 6 metri, după o centrare dintr-un „corner” mai scurt bătut de Neagu.

S-a încheiat 1-1, iar antrenorul argeșenilor, Marius Stoica, s-a declarat mulțumit de jocul prestat de echipă la Chiajna, cu toate că s-au ratat mai multe ocazii bune de a marcat și a decide partida, însă a fost nesatisfăcut de rezultat.

„Reacția jucătorilor a fost foarte bună după jocul cu Rapid (n.r. – pierdut cu patru zile în urmă, pe teren propriu, cu 1-5). Am avut multe situații de gol, am controlat jocul atât în prima cât și în a doua repriză. Am luat și o opțiune pentru victorie în minutul 15, marcând acel gol… Au mai fost și alte două-trei situații de a marca după gol. Dar a venit o neatenție și am luat acel gol. Sunt bucuros de joc, dar trist că nu am luat cele trei puncte. În repriza a doua am avut alte două situații bune de marcat, am prins adversarul descoperit, dar au avut un portar, Greab, în zi bună. Am avut o evoluție bună și ne-am dorit foarte mult să câștigăm, dar nu am reușit. Mi-aș dori ca la faza de finalizare jucătorii să fie mai atenți, să marcăm mai mult. M-am bucurat că jocul a fost consistent și am avut o atitudine bună, în fața unui adversar bun, chiar foarte bun pentru nivelul Ligii a 2-a. Concordia este o echipă greu de bătut pe terenul propriu.

Una peste alta, am câștigat un punct și trebuie să scoatem cât de mult putem în etapele următoare, ca să rămânem aici sus, în clasament. Am muncit enorm de mult pentru a ajunge în această situație”, a declarat Marius Stoica după meciul de la Chiajna.

Cu 31 de puncte acumulate în 17 meciuri desfășurate în 18 etape, CS Mioveni ocupă locul 2 în clasament și și-ar putea pierde această poziție după restanțele pe care le au de jucat Petrolul, Turris și Rapid. În ultimele trei etape din acest an, CS Mioveni mai are de disputat meciuri cu Turris (a), ASU Poli (a) și CSM Reșița (d).

Foto: Florin ALBOIU (Sport Pictures) / Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 18 Nov. 2019, 18:32 Campionat
Pe aceeași temă