CS Mioveni, de nerecunoscut. Dobre: „Ne-am prezentat execrabil, suntem total dezamăgiți”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 19:40 Campionat
CS Mioveni, de nerecunoscut.** Dobre:

Antrenorul secund al grupării CS Mioveni, Cornel Dobre, prezent la conferința de presă de după jocul cu FC Olt, scor 0-1, având în vedere suspendarea lui Claudiu Niculescu, a declarat că se aștepta la un joc greu contra slătinenilor.

Tehnicianul a catalogat meritată victoria celor de la FC Olt, arătându-și, totodată, dezamăgirea vizavi de prestația echipei sale. „De la început trebuie să spun că victoria oaspeților e meritată. Ne-am prezentat execrabil, nu știu ce s-a întâmplat, pregătirea a fost foarte bună, totul a mers bine. Le-am atras atenția toată săptămâna că meciul va fi foarte greu. Cei de la FC Olt au devenit mai buni decât în turul campionatului. Am pregătit meciul în cel mai mic detaliu. Oaspeții au fost mai buni și au obținut o victorie meritată. Poate ne trezim și noi. Ce-am realizat până acum a fost prin muncă. Nu mai merge în vârful picioarelor. Sperăm să remediem cât mai repede problemele. Nu ne așteaptă nimeni, obiectivul e să fim în play-off, pe locul al doilea, dar poate-l schimbăm. Toate posturile sunt dublate, avem lot numeros, iar toți jucătorii trebuie să fie în gardă pentru că nimeni nu e titular. Toate meciurile vor fi grele, sperăm că am revenit cu picioarele pe pământ. Avem aceiași jucători care au făcut rezultate bune în tur. Poate că azi ai mei s-au simțit mai fotbaliști. Suntem total dezamăgiți de joc și de scor”, a declarat, citat de Gazeta nouă, Cornel Dobre.

CS Mioveni a debutat în noul an cu o înfrângere pe teren propriu, scor 0-1 cu FC Olt, și a căzut o poziție în clasamentul Seriei a II-a. Argeșenii sunt pe locul 5, la egalitate cu slătinenii care au urcat pe locul 4.

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 19:40 Campionat
Pe aceeași temă