CS Balotești continuă în Liga 2, dar își restructurează lotul. Cătălin Împăratu: „Ne vom baza pe copii în retur”

Mihai Andries 19 Jan. 2015, 12:58 Campionat
CS Balotești continuă în Liga 2, dar își restructurează lotul.** Cătălin Împăratu:

Penultima clasată în seria 1 a ligii secunde, CS Balotești trece prin momente extrem de dificile. Directorul sportiv al formației, Cătălin Împăratu a precizat că, din cauza problemelor financiare, în retur se va merge mai mult pe mâna jucătorilor tineri, copii ce vor veni împrumut de la alte formații.

„Nu avem informații noi momentan. Încă nu ne-am despărțit de antrenor. Sperăm să rezolvăm luna aceasta toate problemele. Ne-am revăzut miercuri cu o parte din jucători, alții au plecat. Din cauza problemelor, în acest retur ne vom axa mai mult pe jucători tineri. Luna aceasta definitivăm aspectul tehnicianului. Cantonamentul o să fie făcut la noi la teren. Vom face două antrenamente pe zi, cu masă. Vom avea și o serie de meciuri amicale. Vom lua tineri de la alte echipe, care vor să-i dea împrumut. Mai avem la antrenamente încă vreo cinci jucători născuți 97-98”, a spus acesta în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Directorul sportiv al lui CS Balotești nu rede că există vreo șansă ca meciurile din liga secundă să fie transmise în retur: „Referitor la televizarea meciurilor din liga secundă, nu cred că aceasta va veni acum, dacă în tur nu s-a reușit. Dacă se putea, se făcea din tur”, a mai spus Cătălin Împăratu la Sport Total FM.

Mihai Andries 19 Jan. 2015, 12:58 Campionat
Pe aceeași temă