CS Afumați a încurcat-o pe UTA în lupta pentru promovare. Neagu: „Nu ne-au surprins cu nimic. S-au înfruntat două echipe ce nu-și găsesc cadența”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Apr. 2017, 12:06 Actualizat: 11 Apr. 2017, 13:12 Campionat
CS Afumați a încurcat-o pe UTA în lupta pentru promovare.  Neagu: „Nu ne-au surprins cu nimic. S-au înfruntat două echipe ce nu-și găsesc cadența”

Discursul antrenorului celor de la CS Afumați, Vasile Neagu, nu s-a schimbat prea mult față de ceea ce spunea înaintea meciului din weekend cu UTA Bătrâna Doamnă. Remiza albă de sâmbătă, din etapa a 28-a, i-a confirmat toate pronosticurile, care – pe de altă parte – susține că echipa sa va da totul și cu contracandidatele arădenilor la locurile 2 și 3.

„Nu pot decât să constat că am avut dreptate înainte de meci, în sensul că s-au înfruntat două echipe ce nu-și găsesc cadența, fiind în căutarea unei forme sportive mai bună. Poate, lumea se aștepta mai mult de la UTA, dar ea nu ne-a surprins cu nimic. A fost previzibilă la construcția jocului, prin mișcarea lejeră a jucătorilor lor în teren nu aveau cum să ne surprindă nici cu trei atacanți. Rezultatul îl consider echitabil, deși ocaziile mari ne-au aparținut. Dacă Miron nu are valoare și experiență, poate am fi reușit să câștigăm. Acest 0-0 nu cred că mulțumește pe nimeni, dar cam atât pot cele două echipe în momentul de față”, a fost analiza succintă a tehnicianului ilfovenilor după confruntarea de sâmbătă.

Neagu mai spune că echipa sa va da cu siguranță totul pe teren și în următoarele partide. „Vom aborda toate meciurile la victorie, indiferent cu cine jucăm. Dacă se va întâmpla să ajutăm indirect și UTA nu-mi displace, dar principalul nostru gând este să adunăm puncte pentru CS Afumați și să pregătim cât mai bine și sezonul următor”, a adăugat antrenorul „galben-albaștrilor”.

După remiza 0-0 cu UTA Bătrâna Doamnă, CS Afumați a acumulat 32 de puncte și a urcat pe locul 11 în clasament, în timp ce arădenii au făcut 47 de puncte, sunt tot pe locul 4, au fost egalați de CS Mioveni și acum au patru puncte mai puține față de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, clasată pe locul 2 promovabil direct.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Apr. 2017, 12:06 Actualizat: 11 Apr. 2017, 13:12 Campionat
Pe aceeași temă