Crușoveanu: „CSM Râmnicu Vâlcea este o echipă bună, dar nimeni nu e de speriat”

Mihai Andries 03 Sep. 2013, 08:26 Campionat
Crușoveanu:** „CSM Râmnicu Vâlcea este o echipă bună, dar nimeni nu e de speriat

FC Olt Slatina debutează în noul sezon în fața propriilor suporteri, în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea (fosta Damila Măciuca), echipă ce are ca obiectiv promovarea în primul eșalon. Adversarul echipei slătinene are un moral bun după amicalul câștigat cu Dinamo, iar meciul se anunță dificil. Fundașul central al echipei slătinene, Cosmin Crușoveanu, purtător al banderolei în stagiunea trecută, este conștient de valoare adversarului, dar crede în șansa pe care o au. Mai mult, jucătorul defensiv este încrezător că publicul spectator le va fi alături.

„Ne așteaptă un meci greu, CSM Râmnicu Vâlcea este o echipă bună, dar nimeni nu e de speriat. Am jucat bine în amicale, chiar dacă unele le-am pierdut, era normal, cu atâția jucători noi, până se pun toate la punct. În această săptămâna vom pregăti meciul, iar la ora jocului va fi foarte bine. Un meci nu seamăna cu celalalt, într-adevăr ne-a afectat jocul pierdut în Cupă, dar trebuie să treci peste momentele grele, să te remontezi pentru meciul următor. Nu știu dacă CSM Râmnicu Vâlcea este mai puternică decât anul trecut pentru că nu i-am văzut în niciun amical, am văzut doar rezultatele, jocul în sine nu l-am văzut. Rezulatele au fost bune, și mai puțin bune, la fel ca și la noi, nu pot să vorbesc despre o echipă pe care nu am văzut-o. Eu cred că suporterii ne vor primi bine, va fi o atmosferă frumoasă, vor veni mulți, pentru că eu cred că au înțeles că prin venirea atâtor jucători se dorește un lucru bun și ar trebui să fie lângă noi”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.


CSM Rm. Vâlcea (în amicalul cu Dinamo): Matache, Samson, Tătaru, Deaconescu, E.Stoica, I. Stoica, Bărbulescu, Cataramă, B. Gentă, Briceag, Negruț. Au mai jucat: A. Popescu, Lircă, Pârvulescu, Arnăutu, Iancu, Popa, Octavian Popescu, Codin.

 

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 03 Sep. 2013, 08:26 Campionat
Pe aceeași temă