Crușoveanu: „Cred că meritam un egal, ar fi fost mult mai echitabil”

Marius ANGHEL 08 Apr. 2013, 13:15 Campionat
Crușoveanu:** „Cred că meritam un egal, ar fi fost mult mai echitabil

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, a revenit titular în meciul cu UTA. Mai mult, jucătorul defensiv a fost purtătorul banderolei de căpitan. Crușoveanu consideră că, după aspectul jocului, un egal ar fi fost rezultatul echitabil.

Purtător al banderolei de căpitan în meciul susținut, în deplasare, cu UTA Arad, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, consideră rezultatul nedrept. Slătinenii au încasat golul spre finalul meciului, pierzând astfel șansa de a reveni cu un punct.

„Dacă ne uităm la statistică, au avut două șuturi pe spațiul porții, într-adevăr poate că ne-au dominat, erau echipa gazdă, dar noi am stat mai bine în teren, am stat mai bine fizic, cred că meritam un egal, ar fi fost mult mai echitabil. Nu știu dacă ne-a lipsit curajul, nu cred, cred că am avut și ghinion la acel gol stupid, cu puțină atenție îl puteam evita. Banderola de căpitan nu e atât de importantă, importante sunt rezultatele, într-adevăr rolul unui căpitan este să mobilizeze echipa în momentele dificile, să ne încurajăm unii pe alții”, a declarat Crușoveanu.

„Echipele sunt echilibrate, totul ține de forma de moment”

Pentru FC Olt Slatina continuă seria meciurilor dificile. Slătinenii primesc vizita principalei favorite la promovare, Poli Timișoara, echipă ce în acest retur a avut un parcurs slab, acumulând un singur punct, însă, cu toate astea, se menține pe loc promovabil. Meciul se anunță aprig disputat, punctele puse în joc fiind extrem de importante pentru slătineni, care se află în subsolul clasamentului.

„Nu știu dacă va fi un meci greu sau ușor, echipele sunt echilibrate, totul ține de forma de moment, de dorința fiecărui jucător în parte de a da cât mai mult pe teren. Cu orice echipă se pot obține puncte, mai ține și de noroc, care ne-a părăsit, nu că l-am fi avut vreodată, dar poate ți-l mai faci și singur, noi deocamdată nu am reușit”, a mai spus Crușoveanu.

Sursa: Gazeta nouă

Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 08 Apr. 2013, 13:15 Campionat
Pe aceeași temă