Crivac: „Jucătorii vor suporta consecințele, nu acesta este modul de a protesta”

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 00:13 Campionat
Crivac:**

În meciul cu Alro Slatina, jucătorii echipei FC Argeș au refuzat să intre pe teren. Fotbaliștii au motivat că nu și-au primit salariile de patru luni și că în ultimele două partide nu vor mai juca. Pentru ca meciul să nu fie pierdut la „masa verde”, iar clubul să riște posibile sancțiuni, pe teren, au fost trimiși juniorii pregătiți de Viorel Moiceanu.

La finalul partidei, Iulian Crivac antrenorul principal al grupării din Trivale a declarat că nu este de acord cu ce s-a întâmplat și că jucătorii vor fi sancționați.

„Despre joc eu nu am ce să discut și cred că vă interesează mai mult ce s-a întâmplat de am ajuns în această situație. Nu am de gând să vă mint, eu am pregătit acest joc așa cum trebuie, a fost o săptămână normală din punct de vedere al antrenorilor, dar dacă ei au decis să facă acest lucru și să refuze să intre pe teren este treaba lor, vor suporta consecințele. Nu acesta este modul de a protesta, poți intra cu un mesaj pe teren, sau să intri cu banderole, sau să amâni startul jocului cu 10 minute, dar nu să refuzi să te prezinți. Este o situație care nu am mai întâlnit-o în fotbalul românesc și sunt foarte dezamăgit de atitudinea lor. Eu aseară am primit această veste, am vorbit cu ei la cantonament, însă nu au acceptat să participe la acest joc. Eu îmi cer scuze pentru cele întâmplate.”, a declarat la finalul partidei Iulian Crivac.

Text și foto: Sport Argeș

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 00:13 Campionat
Pe aceeași temă