Crivac a avut dreptate! Meciul cu ACS Poli a fost „mai facil”

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 11:43 Campionat

În Trivale, pe stadionul ‘Nicolae Dobrin”, FC Argeș a primit ieri vizita liderului ACS Poli Timișoara. Primele ocazii clare de gol au venit după aproape o jumătate de oră de joc și au aparținut oaspeților.

Mai întâi, în minutul 27, Szekely a șutat din interiorul careului, însă Croitoru a reușit să respingă în corner. În faza următoare, Szekely a reluat mingea spre poarta alb-violeților, Croitoru reușind din nou să respingă. Poarta piteștenilor este luată cu asalt, Trandu șutând periculos de la marginea careului, mingea trecând puțin pe lângă poartă. În minutul 31, oaspeții beneficiează de o lovitură liberă pe partea dreaptă. Execută Bălace, iar Croitoru iese eronat pe centrare. Mingea ajunge la Szekely, atacantul oaspeților reușind cu greu să șuteze, mingea fiind respinsă în cele din urmă de pe linia porții. Cu două minute înainte de pauză, elevii lui Iulian Crivac cer penalty în urma unui contact în careu între Marovic și Dulcea, ultimul fiind avertizat pentru simulare.

Repriza secundă a început mai bine pentru echipa din Trivale. În minutul 48 Ivănică centrează de pe partea stângă, iar, din șase metri, Alin Popa a împins mingea în poarta oaspeților. Trei minute mai târziu, în urma unui corner, Ivănică a reluat mingea cu capul din interiorul careului reușind să îl învingă pe Kirev. Pe final Petrovic a fost eliminat pentru un fault dur, iar timișorenii au plecat învinși de la Pitești.

FC ARGEȘ PITEȘTI
ACS POLI TIMIȘOARA
2-0

A. Popa ”48, Ivănică ”53

Fl. Croitoru – Ad. Voicu (cpt.), Vișa, Negoiță, Briceag – A. Popa, Răuță, Cârstoiu, L. Manole (Cr. Iancu ”87) – Ivănică, Dulcea (R. Cârstea ”78)
Antrenor: Iulian Crivac

Kirev – Redzepi, Petrovic, Șeroni, Marovic – Bărbuț, Ov. Petre (cpt.), Trandu (Dobricean ”74), Bălace (Poparadu ”63) – Boldea (Boștină ”63), Sz. Szekely
Antrenor: Valentin Velcea
Eliminare: Petrovic (83) – roșu direct

Text: Sport Argeș

Foto: Mihai Neacșu

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 11:43 Campionat
Pe aceeași temă