Cristi Popovici, după remiza cu Metaloglobus: „Terenul frigea, parcă eram loviți de soare”

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 15:09 Campionat
Cristi Popovici, după remiza cu Metaloglobus:

Tehnciniaul nou-promovatei Aerostar Bacău, Cristi Popovici, a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la condițiile în care se dispută jocurile din Liga 2. Precum omologul său de la Clinceni, Ilie Poenaru, Popovici spune că suprața de joc frigea astăzi, în timpul partidei cu Metaloglobus. Meciul s-a disputat în Capitală.

„Eu cred că se putea mai mult pentru că am controlat jocul în marea majoritate a timpului. Până la urmă trebuie să fim mulțumiți cu punctul ăsta, dar cred că trebuia să avem mai multe puncte dacă eram mai atenți la finalizare. Au trecut punctele pe lângă noi. Noi am condus primele două partide, dar din păcate nu am obținut foarte mult.

Terenul frigea efectiv și parcă eram loviți de soare în cap. A fost foarte greu pentru ambele echipe”, a spus Cristi Popovici, pentru Sport Total FM.

După înfrângerea cu U Cluj din prima etapă, Metaloglobus a obținut un punct în urma partidei cu nou-promovata Aerostar Bacău. Hudubei a deschis scorul, în minutul 22, dar gazdele de la Metaloglobus au egalat în minutul 39, prin Ghenovici.

„Este foarte cald la nivelul solului. Jucătorii sunt storși în pauza de apă. Se poate întâmpla ceva. Nu sunt niște ore normale, nu poți să pui în practică ceea ce lucrezi, pentru că jucătorii nu pot să respire”, a spus antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, după victoria cu Daco-Getica, scor 5-0.

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 15:09 Campionat
Pe aceeași temă