Cristescu și Zamfir vor să vândă Rapidul: „Sperăm ca săptămâna viitoare să finalizăm negocierile”

Mihai Andries 03 Jan. 2014, 15:52 Campionat
Cristescu și Zamfir vor să vândă Rapidul:**

Problemele serioase prin care trece Rapidul de ceva vreme nu au putut fi rezolvate nici de noii acționari. Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir doresc să se retragă de la conducerea clubului giuleștean și negociază cederea echipei către „un grup puternic de investitori”. Dacă cele două părți nu vor ajunge la un acord, atunci Zamfir și Cristescu vor rămâne la Rapid, însă vor începe să vândă din jucători.

„Săptămâna viitoare sperăm să finalizăm negocierile cu un grup puternic de investitori care și-au manifestat interesul să cumpere 80% din acțiunile clubului. Noi vrem binele Rapidului și ne dăm la o parte dacă e vorba de oameni mai potenți ca noi. Acești investitori sunt aduși de Florin Manea iar proiectul lor este foarte serios. Sunt datorii foarte mari în continuare iar eu și Adrian Zamfir nu ne vom alege cu niciun ban de pe urma acestei posibile tranzacții. Toți banii vor intra în club. Dacă nu vom reuși să vindem, Rapidul nu va muri, însă vom recurge la vânzarea jucătorilor ca să supraviețuim!”, a declarat Nicolae Cristescu pentru DigiSport.

Cristescu și Zamfir au preluat clubul în vara anului trecut și s-au angajat să readucă echipa în prima ligă. Deocamdată, după turul ligii secunde, Rapid se află pe primul loc în prima serie cu 28 de puncte

Mihai Andries 03 Jan. 2014, 15:52 Campionat
Pe aceeași temă