Craioveanu: „Până la urmă e un punct câștigat, chiar dacă nu m-a încântat jocul echipei”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 May. 2014, 13:38 Campionat
Craioveanu:**

Directorul de imagine al CS U Craiova, Gică Craioveanu, a subliniat că CSM Râmnicu Vâlcea a fost mai bună în derby-ul Olteniei, scor 0-0.

„Am văzut puțin fotbal, Vâlcea a jucat mai bine decât noi, a fost mai motivată, a avut ocazii mai clare. Sunt preocupat, mă așteptam să dominăm jocul, avem jucători mai buni, mai cu experiență, mai talentați, de la care se așteaptă mult mai mult. Câțiva jucători trebuie să își schimbe atitudinea, pentru că așa nu promovăm. Rămânem cu șanse mari de promovare, ne ajută și rezultatul de la Reșița, acel 2-2 cu Gloria, dar, oricum, eu cred că nu trebuie să ne uităm la celelalte echipe, ci la noi, pentru că de noi depinde totul, nu de alții. Tu trebuie să vii la Vâlcea să câștigi, să-ți impui jocul, stilul, dar CSM ne-a dominat în multe momente. Eu mă gândesc că promovăm, dar există unele dubii după ultimele evoluții. A fost un meci în care adversarii au fost parcă mai harnici și și-au dorit mai mult victoria, dar până la urmă e un punct câștigat, chiar dacă nu m-a încântat jocul echipei”, a spus Craioveanu la finalul meciului din Zăvoi.

Fostul internațional a avut și câțiva remarcați. „Sincer, cei mai buni jucători mi s-au părut Brac, despre care cred că e cel mai bun portar din serie, dar și Vătăjelu. La Vâlcea mi-a plăcut foarte mult Adi Popa, a avut foarte multă mobilitate, e un jucător foarte abil, bun, dar și Todea. CSM are echipă bună, se vede că e o echipă bine lucrată”.

Craioveanu crede că FRF trebuie să facă totul pentru a păstra în fotbal puținii finanțatori care mai investesc sume importante. „Nu am emoții privind dreptul de promovare, mai ales că am auzit că și UEFA ne-a dat acest drept, eu cred că, până la urmă, se va ajunge la o înțelegere. Mai e un lucru, FRF și LPF ar trebui să aducă la fotbal oameni cu bani, care să investească, pentru că altfel fotbalul va dispărea. Nu poți să dai afară acești oameni care vor să investească. Eu am cunoscut foarte puțini oameni în fotbal care au fost dispuși să investească, ei trebuiesc aduși, nu îndepărtați. Aici sunt mulți patroni de echipe care speră să câștige de pe urma fotbalului, ceea ce în Spania nu am văzut, acolo sunt patroni care vor să investească”.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 May. 2014, 13:38 Campionat
Pe aceeași temă