Corona, cursă contracronometru spre licența de Liga 1!

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 11:53 Campionat
Corona,** cursă contracronometru spre licența de Liga 1!

Gruparea brașoveană de Liga a II-a face eforturi disperate pentru a își rezolva problema litigiului cu Oțelul Larissa pentru cei doi jucători transferați de acolo, Martac și Ștefan. Așa cum Liga2.ro a mai anunțat zilele trecute, cele două grupări au ajuns deja la un acord privind eșalonarea datoriei și acum mai rămâne ca cei de la Corona să depună actele doveditoare la federație în timpul prevăzut de regulament pentru a nu-și periclita obținerea licenței de Liga 1.

Din informațiile pe care le avem, actele finale au fost semnate astăzi de Adrian Teodorescu în prezența avocatului clubului Oțelul Larissa, Sorin Ardelean. Acestea au fost preluate de avocatul clubului Corona, Radu Sorin care le-a înaintat oficialilor brașoveni. După semnarea acestora de către aceștia, în speță președintele Liviu Lupu, vicepreședintele Emilian Cernica, directorul sportiv Andras Szakal, dar și de către contabila clubului, actele vor fi remise federației în regim de urgență pentru oficializare. Astăzi este ultima zi în care clubul Corona trebuie să prezinte acordul dintre cele două părți în cazul Martac și Ștefan, pentru ca gruparea brașoveană să nu riște pierderea licenței pentru Liga I.

Revenirea lui Martac aduce schimbări în formula de start

Prin semnarea acestor acte, contestațiile depuse de cluburile FC Argeș și FCM Tg. Mureș contra jucătorului Mădălin Martac vor fi respinse, iar acesta împreună cu Ștefan vor putea reveni la echipă fără a mai risca vreo contestație ulterioară a dreptului de joc. Pentru brașoveni, revenirea lui Martac este un mare câștig, acesta fiind titular în tur pe flancul drept al defensivei din postura de jucător Under 21. Cel mai probabil, intrarea sa în primul 11 va produce modificări în formula de start, Burlacu urmând a fi avansat la mijloc. Vă reamintim că formația brașoveană a încercat în această iarnă să acopere absența lui Martac ca jucător Under 21 prin aducerea lui Alexandru David de la FC Brașov, însă împrumutul acestuia a picat în ultimul moment.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 11:53 Campionat
Pe aceeași temă