Coroian: „Probabil am crezut că e suficient să intrăm pe teren”

Mihai Andries 19 Oct. 2013, 15:52 Campionat
Coroian:** „Probabil am crezut că e suficient să intrăm pe teren

Directorul tehnic al Gloriei Bistrița, Cristian Coroian, a admis după meciul pierdut la Arad că echipa sa a făcut un joc slab, considerând meritată victoria UTA-ei:A fost un meci pe care am venit să îl câștigăm, dar am întâlnit o echipă foarte motivată, care și-a dorit și ea foarte mult să câștige. Îi felicit, au știut ce vor și până la urmă și-au adjudecat cele trei puncte. Nu am reușit să facem un joc bun, să punem prea multe probleme, așa că nu am luat nici măcar un punct.” Întrebat cum își explică prestația modestă a echipei, lider în seria a doua, Coroian crede că jucătorii au intrat relaxați și neconcentrați pe gazon:

Probabil am crezut că e suficient să intrăm pe teren, pentru că punctele vin la noi. Încă o dată s-a dovedit că nu e deloc așa, iar în fotbal este posibil orice. Terenul a fost egal pentru ambele echipe, așa cum a jucat UTA, așa trebuia să jucăm și noi. Avem un lot numeros, iar jucătorii sunt de valori aproximativ egale, cei care au intrat trebuiau să îi suplinească pe absenți. Se întâmplă să ratezi 11 metri, nu este un capăt de țară.” Oficialul Bistriței nu a avut puterea să recunoască faptul că UTA a fost dezavantajată clar de arbitraj, sau poate asemenea prestații jalnice ale „fluierașilor” au rămas o obișnuință de pe vremea lui Jean Pădureanu:

Din punctul meu de vedere nu am văzut nicio fază litigioasă, de obicei nu comentez arbitrajul. A fost arbitrajul care a fost, o să vedem dacă a avut sau nu dreptate.”  Directorul tehnic al Gloriei vede o luptă deschisă pentru promovare, iar pe UTA o consideră una dintre echipele bune ale seriei: „Este o serie puternică, cu echipe bune, orice rezultat este posibil în orice meci. UTA încă suferă din cauza celor întâmplate în vară, s-au adunat destul de târziu, dar rămâne o echipă bună.”

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 19 Oct. 2013, 15:52 Campionat
Pe aceeași temă