Cornel Irina: „Îi voi da în judecată!”

26 May. 2009, 14:21 Campionat
Cornel Irina: **„Îi voi da în judecată!

Cornel Irina, jucătorul acuzat de Minerul Lupeni că a trântit meciul cu ACU Arad  a declarat că îi va acționa în judecată pe cei care i-au adus acuze grave.

Duelul declarațiilor dintre conducerea Minerului Lupeni și jucătorii acuzați că nu și-ar fi apărat corect șansele în partida cu ACU Arad, partidă pierdută, cu scorul de 2-1, nu s-a încheiat.

Cornel Irina, fundașul scos țap ispășitor spune că nu poate trece ușor peste acuzațiile aduse. Cu peste 40 de meciuri în prima ligă, și câteva sute în liga a doua, Irina este unul dintre puținii jucători autohtoni din Valea Jiului.

Acesta  evoluat 9 ani la Jiul, timp în care a purtat și banderola de căpitan, la Corvinul și Minerul Lupeni. Afectat de cele întâmplate Irina spune că nu va lăsa lucrurile nelămurite.

„Nu-mi ies din minte acuzațiile aduse. De ce nu m-a schimbat la pauză când scorul era 0-0. Eu am scos lovitura de pedeapsă la 1-0 pentru oaspeți. Nu am greșit la nici un gol, dar suntem acuzați de blat eu și ceilalți. Ceilalți au fost chemați înapoi, numai eu am rămas țap ispășitor. Oare să nu fie o diversiune. Acest lucru se întâmplă de mai mulți ani la Minerul Lupeni. La sfârșitul fiecărui sezon, conducerea acuză jucătorii de blat. Cazul meu nu este unic au mai fost și alți jucători. Oare nu este o diversiune făcută pentru a se găsi un țap ispășitor? Eu jur și-l invit pe domnul Ciriperu la Biserică să jurăm împreună”, spune Irina.

Jucătorul afirmă că are o clauză în contract în care este prevăzut faptul că poate obține un loc pe banca tehnică, pe viitor, poate chiar și antrenor.

„Eu vând meciuri în condiția în care ei îmi propun ceva de viitor. Este pentru prima dată când numele meu este băgat în așa ceva și mă gândesc chiar să-i acționez în judecată. De ce nu aduc DNA-ul sau procuratură să demonstreze dacă am făcut ceva rău. Să vină să mă aresteze dacă au dovezi pentru că asta este un caz penal. Conducerea uită că în urmă cu un an și ceva când a vrut să vândă locul eu am fost unul dintre puținii care nu au plecat și au rămas și acum aruncă cu noroi în mine”. a încheiat veteranul de 32 de ani.

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

26 May. 2009, 14:21 Campionat
Pe aceeași temă