Săgeți către FC Olt: „Am fost lucrați de cârtițele de la clubul lui Piroș”

Mihai Andries 12 Jan. 2014, 12:15 Bursa transferurilor
Săgeți către FC Olt:** „Am fost lucrați de cârtițele de la clubul lui Piroș

Liderul seriei a V-a a eșalonului trei își încheie vacanța luni. Mihai Petcuț, Marin Balint, Sandu Țamboi și supervizorul Ionuț Popa îi așteaptă pe fotbaliști la ora 15,30, la Sebiș, pentru o discuție de început de an și pentru un prim antrenament. În afară de fotbaliștii la care s-a renunțat deja: fundașii Albert și Hescko și atacantul Fara, toată lumea are datoria să se prezinte la demararea pregătirilor în vederea unei primăveri ce se dorește încununată cu promovarea în Liga a 2-a.

Chiar dacă au avut la dispoziție mai bine de o lună de zile, sebișenii nu au reușit să perfecteze vreun transfer până în acest moment. Întâmplare sau nu, aproape toate țintele grupării de pe malul Crișului Alb au cam deturnate de alte cluburi, iar Gheorghe Feieș are și o explicație pentru această situație. „L-am vrut pe Dobrescu (foto) de la Zalău și Pușcaș de la Turda, dar i-a luat Oltul, l-am pierdut și pe Sabou tot de la Zalău. Apoi, ni l-am mai dorit și pe Cârstean de la Cugir, dar el a ales Ceahlăul. Cel puțin în privința jucătorilor pe care i-a luat Oltul cred că am fost lucrați de cârtițele de la clubul lui Pavel Piroș. E cineva acolo care îi dă mereu raportul lui Dan Oprescu despre țintele formațiilor arădene”, consideră primarul Sebișului.

Totuși, acesta spune că transferurile nu sunt prioritare la echipa sa. „Ar fi culmea să ne preocupe foarte mult partea de întărire a lotului, atâta timp cât noi suntem pe primul loc cu acest lot. În primul rând, ne gândim să le oferim băieților noștri condiții cât mai bune de pregătire în această iarnă. Dacă ne vom mai întări cu doi-trei fotbaliști bine, dacă nu, iarăși bine. Eu am încredere că putem promova și în formula actuală”, a mai explicat Feieș, care este pe cale să finalizeze lucrările la stadionul din oraș sau cel puțin pe cele urgente. „Chiar astăzi am fost împreună cu Ionuț Popa la teren pentru a ne asigura că în maxim o lună-două vom beneficia de toate condițiile necesare pregătirii, sau mai bine spus, cele de recuperare după efort. O să terminăm cât de curând sauna, bazinul, restaurantul, dar vom îmbunătăți și gazonul. Apoi, am bătut în cuie cantonamentul dintr-o localitate din Bekes, unde avem trei terenuri de antrenamente, un hotel excelent și condiții de recuperare și masă”, a adăugat primarul Sebișului.

În fine, Gheorghe Feieș nu are nimic împotriva unei eventuale treceri a lui Ionuț Popa pe banca UTA-ei. „Ar fi cel mai mare câștig pentru club. A mai fost la cârma echipei când erau restanțe salariale de 3-4 luni de zile și tot a avut rezultate, ba chiar a promovat cu UTA. Ionuț Popa e omul potrivit la locul potrivit la UTA, iar la Sebiș va rămâne sfătuitorul nostru numărul unu. Cu siguranță, își va face timp și pentru noi”, a explicat edilul, care are și o relație de prietenie cu „Mister”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 12 Jan. 2014, 12:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă