Ripensia joacă tare. Roș-galbenii au confirmat că vor un jucător aflat sub contract cu ASU Poli

Ripensia joacă tare.** Roș-galbenii au confirmat că vor un jucător aflat sub contract cu ASU Poli

UPDATE: Oficialii clubului Ripensia neagă acuzele că ar fi contactat mai mulți jucători sub contract cu ASU Poli. În fapt, susțin aceștia, e vorba de un singur nume, care e împrumutat la alb-violeți de la Sânnicolau Mare, în speță mijlocașul Răzvan Ghinescu.

Conform unui oficial al clubului, Ripensia nu a contactat mai mulți jucători de la ASU Poli așa cum a declarat Sorin Brîndescu, noul „principal” al alb-violeților”. Roș-galbenii spun că îl vor doar pe Răzvan Ghinescu, mijlocaș împrumutat de Unirea Sânnicolau Mare pe „Știința” și pentru care s-a discutat deja cu conducerea de pe Aranca. Aceasta din urmă l-a cedat greu ultima dată la Timișoara, solicitând pentru un transfer definitiv o sumă consistentă la acest nivel.

Cu Ripensia se mai pregătesc în această perioadă atacantul Octavian Drăghici (ex-UMT, U Cluj) și mijlocașul Adrian Ungureanu (ex-Becicherecu). Roș-galbenii vor disputa marți un meci amical pe „Dan Păltinișanu” cu liderul Ligii a II-a, ACS Poli, meci programat la ora 14.

Tot Radu Ienovan în fruntea clubului

FC Ripensia va fi condusă în continuare de Radu Ienovan din funcția de președinte. Actualul conducător a fost singurul care a candidat la noile alegeri ale clubului. Astfel, de la 1 ianuarie noul Consiliu Director propus de acesta își va intra în drepturi.

Pe 15 decembrie „Ripi” va prezenta membrilor asociați noul Consiliu Director al clubului. Actuala conducere, considerată provizorie, îi mai cuprinde pe Radu Suciu, Sorin Nica (vicepreședinți) și secretarul Laurențiu Onea. Ieri, pe pagina clubului s-a confirmat că Radu Ienovan a fost singurul care a candidat pentru conducere. „…În conformitate cu prevederile Art.45 din Statut, Comitetul Electoral a pronunțat direct câștigătoare această candidatură, iar Membrii Candidaturii au fost declarați aleși, conform listei depuse de către dl.Radu Ienovan. Se declară închis procesul electoral, urmând ca noul Consiliu Director Ales să isi preia funcția incepand cu data de 1 ianuarie 2015”, se arată pe ripensiatimisoara.ro.


Ripensia joacă tare pentru câștigarea campionatului. Roș-galbenii vor jucători aflați sub contract cu ASU Poli: „I-au sunat pe mai mulți”

Deși s-a luat vacanță, duelul dintre ASU Poli și Ripensia e cald și se anunță fierbinte la primăvară. Roș-galbenii sunt acuzați că insistă pentru jucători din curtea rivalei în lupta pentru promovare. Conform noului antrenor al liderului, Sorin Brîndescu, mai mulți componenți au fost sunați fără o discuție prealabilă la nivel de conduceri.

FC Ripensia pare să fi început devreme campania de achiziții. Săptămâna trecută într-un test cu Vulturii Lugoj, scor 1-1, antrenorii Radu Suciu și Ovidiu Olariu au mizat pe doi jucători care încă nu sunt oficial roș-galbeni, Octavian Drăghici și Adrian Ungureanu, ambii cu experiență în ligile superioare. Acum echipa cu nume de legendă încearcă să înregimenteze direct din curtea rivalei.

„Ripensia oficial nu ne-a contactat, dar pe jucători personal, da, pe mai mulți din echipă. I-au sunat, i-au contactat… jucătorii spun că sunt sub contract cu noi cei care sunt, și rămân aici”, a declarat Sorin Brîndescu, cel care va prelua în ianuarie prerogativele de antrenor principal la ASU Politehnica.

Dacă la alte nivele echipele riscă să fie pedepsite pentru astfel de practici, în Liga a IV-a la fotbal nu sunt prevăzute măsuri, fiind vorba și de un nivel de amatori.

Unul dintre jucătorii care ar putea părăsi gruparea de pe „Știința” e Răzvan Ghinescu, mijlocaș care aparține de Sânnicolau Mare și care ar putea ajunge chiar în ligile inferioare din Italia, dar care a atras și mai multe priviri de la cluburi din zonă. El a și lipsit de la ultimele două jocuri disputate de ASU Poli după finalul turului, amicalele cu Vojvodina U19 și FC Argeș 1953.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă