Conducerea FC Argeș a luat o decizie în privința băncii tehnice! Ce se întâmplă cu interimarii Augustin Eduard și Paul Ciobanu

Marius ANGHEL 16 Nov. 2017, 13:56 Campionat
Conducerea FC Argeș a luat o decizie în privința băncii tehnice!** Ce se întâmplă cu interimarii Augustin Eduard și Paul Ciobanu

Conducerea Fotbal Club Argeș a luat o decizie în privința băncii tehnice a echipei din Liga 2, cel puțin până în pauza de iarnă. După ce în etapa a 15-a renunța la Iordan Eftimie și la Iulian Crivac, piteștenii au ales să meargă pe mâna interimarilor Augustin Eduard și Paul Ciobanu și o vor face până la finalul primei părți a acestui sezon.

Augustin Eduard și Paul Ciobanu, cei doi antrenori interimari ai echipei FC Argeș au primit credit din partea conducerii clubului până la finalul acestui an. Cei doi tehnicieni vor conduce echipa din Trivale în cele două partide care au mai rămas de disputat din acest tur de campionat, dar și în primele două runde din retur, care vor avea loc tot în 2017.

Până la finalul anului 2017, FC Argeș mai are de jucat acasă, cu Olimpia Satu Mare, în deplasare, cu UTA Arad și Pandurii Târgu Jiu, dar și pe propriul teren, cu ASU Politehnica Timișoara. Obiectivul personal al celor doi tehnicieni ai echipei piteștene în cele patru etape rămase de jucat în acest an este să acumuleze cât mai multe puncte.

„Atmosfera la echipă este bună. Moralul băieților este destul de bun. Sper că au ieșit din acea pasă mai proastă prin care treceau. Au avut o perioadă lipsită de eficacitate, dar încet – încet, lucrurile revin la normal. Încep să-și recapete încrederea în potențialul lor. Cu atmosfera asta bună din vestiar și din jurul echipei, am vrea ca și sâmbătă să facem un joc bun și să aducem o bucurie în rândul suporterilor noștri pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion. Nu am avut timpul necesar pentru a schimba prea multe lucruri tehnico-tactice. Ca să vii să-ți impui anumite idei și anumite principii, ai nevoie de timp. În momentul actual timpul ne presează. Noi dorim ca până la sfârșitul acestui tur de campionat să acumulăm cât mai multe puncte. De la venirea noastră la echipă am lucrat foarte mult la factorul psihologic. Am încercat să le dăm mai multă libertate jucătorilor chiar și în timpul antrenamentelor, dar și în teren. Nu i-am îngrădit în anumite lucruri tehnico-tactice. I-am lăsat să se exprime. Lotul nostru de jucători este unul destul de bun. Fotbaliștii sunt băieți de caracter cu care se poate lucra foarte ușor. Nu trebuie să se înțeleagă că i-am lăsat să își facă de cap. Cu câteva idei tactice trasate, le-am dat mai multă libertate de a acționa în teren. Obiectivul personal al antrenorilor, dar și al jucătorilor este de a obține cât mai multe puncte până la finalul turului. Dacă se poate maximum din aceste patru etape ar fi foarte bine. Nu ne vom da la o parte și vom încerca să atingem acest obiectiv. Vom rămâne până la finalul turului, iar ceea ce se va întâmpla din iarnă ține de strategia clubului. Datoria noastră, a mea și a lui Eduard este să câștigăm cât mai multe puncte”, a spus Paul Ciobanu.

Sâmbătă, de la ora 13:00, la Pitești, FC Argeș joacă împotriva echipei Olimpia Satu Mare. După 17 etape desfășurate în acest sezon, FC Argeș a acumulat 22 de puncte și se află pe locul 10.

Cu Augustin Eduard și Paul Ciobanu antrenori interimari, FC Argeș a câștigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu CS Afumați și a pierdut cu 1-2 la Călărași, cu Dunărea.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 16 Nov. 2017, 13:56 Campionat
Pe aceeași temă