Condescu: „Țelul nostru este ca la Craiova să funcționeze o singură echipă în Liga 1!”

Mihai Andries 27 Jan. 2014, 22:25 Campionat
Condescu:**

După ce în urmă cu numai o săptămână situația sa părea aproape fără ieșire, FC Universitatea Craiova s-a trezit la viață după numirea lui Marin Condescu în funcția de manager general. Lotul oltenilor s-a reunit, iar echipa va pleca în cantonament la Băile Herculane, în timp ce oficialii vor lucra contra cronometru pentru adoptarea planului de reorganizare financiară.

Prezent în studioul Digi Sport, la emisiunea Fotbal Club, fostul președinte al celor de la Pandurii a vorbit despre proiectul pe care vrea să-l aplice în Bănie:

„FC Universitatea Craiova este echipa patronului Adrian Mititelu. Eu vorbesc în acea calitate pe care o am și în care sper să reușim împreună, pentru că acest proiect poate să dureze o zi, o lună sau trei ani, cât ne-am propus noi.

Poate mă sună într-o seară și îmi spune că nu mai are nevoie de sprijinul nostru, că Universitatea Craiova se poate repune singură pe linie și asta este. Trebuie să iau în calcul și această variantă. Cel mai important pas s-a făcut deja, lotul s-a reunit, apoi e vizita medicală și urmează cantonamentul.

Țelul nostru este ca la Craiova să funcționeze o singură echipă de Divizia A. Am mandat din partea dlui Mititelu, care mi-a spus că s-a săturat de războaie și că vrea o singură FC Universitatea Craiova în Liga 1. Astfel, o echipă care are în spate o istorie fotbalistică bogată, o tradiție deosebită, practic va reveni astfel în fotbal. Acesta este și motivul pentru care m-am implicat în acest proiect.

Pe Pandurii am luat-o din Divizia C, iar acum o las cu 3,5 milioane de euro, bani care vor intra în cont în curând și care vor fi suficienți pentru toate plățile și pentru obținerea licenței”, a spus Condescu.

Acesta a mărturisit că nu s-a întâlnit cu oficialitățile locale din Bănie, dar speră ca acest lucru să se întâmple în curând:

„(…) N-am discutat deocamdată cu primarul Lia Olguța Vasilescu, nu știu dacă o să am ocazia. Dar din partea noastră există toată disponibilitatea. Eu l-am și întrebat pe Adrian Mititelu care este mandatul meu la club, iar el mi-a zis că da, vrem împreună cu Primăria să facem o singură echipă.

(…) Vrea ca în viitoarea structură să păstreze 33 la sută, 33 la sută să dea Primăriei sau altor investitori, iar 33 la sută pentrru suporteri, mai bine zis pentru această asociație pe care o formăm acum și care va avea și alți susținători”.

Sursa: DigiSport

Mihai Andries 27 Jan. 2014, 22:25 Campionat
Pe aceeași temă