Concordia suferă la finalizare, Diniță speră la Liga 1. „Nu ne putem mulțumi cu locul 10. Vrem promovarea”

Concordia suferă la finalizare, Diniță speră la Liga 1.**

Concordia Chiajna a remizat, scor 0-0, sâmbătă dimineața, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în etapa a 7-a a Ligii 2, și rămâne departe de așteptările care sunt la o echipă ce își propune promovarea.

Pe finalul jocului, din minutul 72, ilfovenii au evoluat și în inferioritate, după eliminarea lui Alexandru Stănică, însă au rezistat să nu primească gol. A fost un meci modest, primul șut pe spațiul porții aparținându-o lui Grădinaru abia în minutul 56.

Pentru Concordia, a fost a doua remiză albă din ultimele trei etape, după ce încheiase cu 0-0 și partida de la ASU Politehnica, din urmă cu două runde.

Joc modest, Laurențiu Diniță e mulțumit

Deși primele 45 de minute au fost destul de modeste, fără niciun șut de spațiul porții de ambele părți, antrenorul Laurențiu Diniță consideră că echipa sa merita să intre în avantaj la pauză! Concordia și-a propus revenirea în Liga 1, dar, după șapte etape, se află pe locul 7, golaveraj 6-8, la egalitate de puncte cu adversara de sâmbătă, Viitorul Pandurii.

„Era un meci pe care noi ar fi trebuit să-l câștigăm. Am venit la victorie, dar am ratat ocazii foarte mari! E adevărat că, în prima repriză, nu au fost șuturi pe poartă, dar acțiuni periculoase am avut și meritam că intrăm în avantaj la pauză. Ținând cont că, în partea secundă, am rămas și în zece jucători, până la urmă ne mulțumim și cu un punct. Bine că nu am pierdut, dar dacă vrem să promovăm trebuie să conștientizăm că trebuie să mergem să câștigăm fiercare meci. Nu ne putem mulțumi cu locul 10. Obiectivul nostru este clar promovarea. Problema noastră este la finalizare. Din păcate, nu am fost nici foarte proaspeți, fiindcă veneam după meciul din Cupă, cu Steaua, de 120 minute”, a declarat Diniță.

Nu neglijează nici Cupa României și vrea victorie cu Argeșul

Acesta susține că echipa sa va încerca să aibă un parcurs cât mai lung și în Cupa României, chiar dacă toată atenția și-o îndreaptă către campionat. În șaisprezecimile Cupei României, Concordia Chiajna va întâlni FC Voluntari, cel mai probabil miercuri, pe data de 25 septembrie.

Până atunci, Chiajna va juca, în campionat, runda viitoare, cu Campionii FC Argeș. „Vom merge pe ambele fronturi, dar primordial pentru noi este campionatul. Nu vom neglija însă nici Cupa. Vrem să câștigăm, indiferent că jucăm cu Liga 4 sau Liga 1. Acum trebuie să ne concentrăm pentru următoarea etapă. E un campionat greu, puncte vor mai pierde toate echipe, dar la final sper ca noi să fim una dintre cele două echipe care să promoveze”, a mai spus Laurențiu Diniță.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă