Concluzia sinceră a unui fost arbitru după ce a văzut meciul Energeticianul – Daco Getica. „Echipe mortăciune. Jucătorii ar trebui să vină cu bani de acasă și să dea ca să joace la Liga a 2-a”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2018, 14:59 Campionat
Concluzia sinceră a unui fost arbitru după ce a văzut meciul Energeticianul - Daco Getica.**

Prezent la meciul desfășurat sâmbătă la Petroșani, pe stadionul Jiul, între Energeticianul și Daco-Getica București, scor 2-1, fostul arbitru Ioan Danciu (66 de ani) s-a arătat complet dezamăgit de ceea ce a văzut. Acesta a fost tranșant la finalul partidei și le-a transmis un mesaj la obiect jucătorilor celor două echipe.

„La ce meci am văzut azi, consider că jucătorii ar trebui să vină cu bani de acasă și să dea ca să joace la Liga a 2-a, nu să le de dea patronul. Am văzut un meci cu două echipe mortăciune, cu multe greșeli individuale, tehnico-tactice, un joc fără un orizont. Din păcate, nivelul fotbalului de la noi este unul foarte scăzut. Este rușinos să joci așa la Liga a 2-a”, a spus Ioan Danciu, citat de Ziarul Văii Jiului.

Energeticianul a câștigat in extremis meciul cu Daco-Getica, noua denumire a Juventusului, cu 2-1, cu golurile marcate de atacantul Vlad Rusu (45+1′ și 90′). Bucureștenii reușiseră să egaleze pe final prin Adrian Voicu (82′).

Energeticianul, rămasă fără antrenorul Cristian Dulca de două etape, demis, nu și-a găsit nici până acum un nou principal și e condusă de secundul George Zima, în timp ce Daco-Getica e pregătită de Marius Baciu.

Formația de la Petroșani e pe locul 10, cu 13 puncte, iar cea bucureșteană se află pe locul 12, cu 9 puncte, după opt etape.

În etapa următoare, Daco-Getica joacă acasă cu ASU Poli, sâmbătă, de la ora 11:00, iar Energeticianul se deplasează duminică la Constanța, pentru jocul cu SSC Farul, care începe tot la ora 11:00. Până atunci, Energeticianul joacă în 16-imile Cupei României, astăzi, de la ora 16:30, la Miercurea Ciuc, cu AFK Csikszereda, acolo unde antrenor secund este Dan Vasilică, fostul principal al echipei de la Petroșani.

Marius ANGHEL 25 Sep. 2018, 14:59 Campionat
Pe aceeași temă