Comisia de Disciplină a amânat pentru 23 mai judecarea cazului CS Universitatea Craiova

Mihai Andries 16 May. 2014, 18:56 Campionat
Comisia de Disciplină** a amânat pentru 23 mai judecarea cazului CS Universitatea Craiova

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru ședința din 23 mai judecarea dreptului de promovare în Liga I al formației CS Universitatea Craiova, acordând o perioadă mai mare de timp grupării oltene pentru a depune la dosar o serie de documente, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse federale.

Comisia de Disciplină trebuie să se pronunțe, la solicitarea conducerii FRF, asupra îndeplinirii sau neîndeplinirii condițiilor de promovare în Liga I de către gruparea olteană, care este afiliată doar provizoriu.

Situația CS Universitatea Craiova este neclară deoarece Statutul FRF prevede la articolul 54, punctul 2 că „pentru a promova într-un eșalon competițional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată – în momentul începerii sezonului competițional următor – de cel puțin trei ani consecutiv”.

În 28 aprilie, președintele FRF, Răzvan Burleanu a anunțat că dreptul de promovare al echipei CS Universitatea Craiova va fi stabilit printr-o decizie a Comisiei de Disciplină a FRF.

Afilierea definitivă a CS Universitatea la FRF va fi supusă la vot într-o Adunare Generală Extraordinară ce va avea loc, cel mai probabil, după încheierea sezonului 2013/2014.

Articol scris de Andrei MAZURCHIEVICI

Mihai Andries 16 May. 2014, 18:56 Campionat
Pe aceeași temă