Cojocaru: „Cred că nu mai putem vorbi despre promovare”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 17:09 Campionat

Cu înfrângerea suferită de către FC Municipal Târgu-Mureș, 1-3 pe teren propriu în fața CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul Mircea Cojocaru consideră că ultimele speranțe pentru promovare s-au risipit.

„Nu cred că mai avem vreo șansă la promovare. Am avut un început bun de joc, dar am ratat ocazii importante la 1-0 și chiar după ce am fost egalați. Am comis câteva greșeli nepermise și am plătit. A urmat o repriză a doua în care adversarii au avut vântul din spate și jucătorii mei n-au mai reușit să-și păstreze luciditatea”, a spus după partidă acesta.

De la mureșeni au lipsit câțiva jucători importanți, iar unii dintre cei intrați în teren nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Au dispărut din lot printre alții portarul Abraham, Epaminonda Nicu, Stancu, Pădurețu.

Referitor la schimbările suferite în cadrul lotului, tehnicianul care a preluat doar cu o săptămână în urmă echipa a răspuns că nu este în măsură să motiveze lipsa acestora. „Conflictele pe care cei care n-au făcut parte din echipă cu conducerea clubului nu fac parte din atribuțiile mele. Personal, nu cred că acesta a fost principalul motiv pentru evoluția echipei. Consider că unii dintre cei care i-au înlocuit au jucat chiar bine, un exemplu este Hanca”.

Cojocaru, din solidaritate cu colegii de breaslă nu a făcut nicio remarcă nici în ceea ce privesc eventualele lipsuri în pregătirea unora dintre componenții echipei. „Nu cred că este corect să lovesc în foștii antrenori. Să nu uităm că deja au fost schimbați doi antrenori în acest campionat. Și eu astăzi sunt, peste câteva zile poate nu voi mai fi la conducerea echipei, asta este soarta antrenorilor”, a completat acesta.

Articol și foto de Mihai VEREȘ


 

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 17:09 Campionat
Pe aceeași temă