Clubul CS Universitatea Craiova a primit licența pentru a evolua în sezonul următor în prima ligă

Mihai Andries 17 May. 2014, 20:10 Campionat
Clubul CS Universitatea Craiova a primit licența** pentru a evolua în sezonul următor în prima ligă

UPDATE: 20:20 „Suntem foarte fericiți, trebuia să primim decizia de ieri. Au întîrziat puțin, ne-au ținut în suspans. Sperăm acum să demonstrăm și pe teren că merităm să fim în Liga 1” a declarat Gabi Balint pentru ProSport


O Informație de ultimă oră vine dinspre Craiova, acolo unde gruparea antrenată de Gabi Balint a primit dreptul de a promova în Liga 1, printr-un comunicat oficial trimis de Comisia de Licențiere. Pe siteul oficial al grupării CS Universitatea a fost publicat următorul comunicat:

Vestea așteptată de toți craiovenii cărora le curge prin vene sânge alb-albastru a sosit: Știința lor are drum liber spre prima ligă. În această după-amiază, la ora 19:04, clubul nostru a primit comunicatul oficial din partea Comisiei de Licențiere: Universitatea Craiova are dreptul de a evolua în prima ligă în sezonul competițional 2014-2015. Universitatea Craiova îndeplinește toate criteriile de licențiere: sportiv, juridic, administrativ, financiar, de infrastructură.

Acum, nu ne rămâne tuturor decât să fim alături de alb-albaștrii în ultimele patru etape din play-off. Renaștem împreună!

 

Mihai Andries 17 May. 2014, 20:10 Campionat
Pe aceeași temă