Clinceniul rămâne aproape de lider și după meciul de la Petroșani. Poenaru, după victoria cu Energeticianul: „Până la urmă a ieșit bine. Jucătorii au înțeles perfect ce am pregătit”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2018, 16:23 Campionat
Clinceniul rămâne aproape de lider și după meciul de la Petroșani.** Poenaru, după victoria cu Energeticianul:

Academica Clinceni s-a impus la limită în meciul din deplasare pe care l-a avut în etapa a 14-a a Ligii 2. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a trecut, sâmbătă, cu 1-0 de Energeticianul, o echipă nou-promovată, însă care și-a anunțat de la început intenția de a ocupa la finalul sezonului una dintre pozițiile care duc în prima ligă. Golul lui Ciprian Gliga din minutul 3 a fost îndeajuns pentru ca ilfovenii să câștige la Petroșani și să treacă în clasament peste fostul lider Sportul Snagov, care a fost umilit la Târgoviște.

Clinceniul i-a produs prima înfrângere Energeticianului de când a fost preluată de antrenorul Bogdan Andone.

„A fost un meci greu. Ne așteptam la un meci greu. Până la urmă a ieșit bine. Jucătorii au pus în practică tot ce am lucrat săptămâna asta. Și pe fază ofensivă, și pe fază defensivă. Chiar și individiual. Fiecare în parte a respectat sarcinile. Au înțeles perfect ce am pregătit și astfel am reușit o victorie importantă pe un teren greu. Adversarul este o echipă bună, cu jucători cu experiență. Au un nou antrenor cu alte metode și concepții. Mă bucur că am reușit să închidem foarte bine jocul și să ne folosim de ceea ce am văzut pe analiza pe care am făcut-o. Mă bucur că am reușit să câștigăm și îmi felicit jucătorii pentru asta. Autorul golului a cerut schimbarea pentru că a avut ceva probleme. Echipa gazdă va mai pune probleme echipelor în acest campionat. Bogdan Andone a preluat în momentul acesta o echipă care încă nu se regăsește, dar cred ca va face o echipă bună și foarte puternică. Eu remarc toată echipa în meciul de la Petroșani”, a spus, după meci, antrenorul Ilie Poenaru.

După 14 etape, Academica Clinceni ocupă locul 2 în clasament, cu 30 de puncte, tot atâtea câte are și Sportul Snagov, fostul lider căzut acum pe locul 3, datorită golaverajului inferior. În runda următoare, Clinceniul joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu ASU Politehnica Timișoara (locul 11, cu 20 de puncte).

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 29 Oct. 2018, 16:23 Campionat
Pe aceeași temă