Clinceniul a condus la pauză la Arad, apoi a căzut inexplicabil. „Am vorbit niște lucruri la cabine, dar am jucat exact pe dos”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2016, 16:04 Campionat

Academica Clinceni a evoluat bine în prima repriză a confruntării de pe „Motorul”, cu UTA Bătrâna Doamnă, închizându-se bine în defensivă, contracarând periculos și reușind să înscrie o dată pentru a intra în avantaj la cabine. După pauză, însă, ilfovenii nu au mai susținut același ritm și UTA a păstrat toate punctele la Arad. S-a terminat 3-2 pentru arădeni, cu patru goluri în repriza secundă.

„Țin să o felicit pe UTA pentru evoluția din repriza a doua, noi am căzut inexplicabil. Am vorbit niște lucruri la cabine, la pauză, dar am jucat exact pe dos. Într-adevăr, nu ne-a ajutat nici terenul, nici timpul, am știut că terenul va fi impracticabil, dar asta nu ia nimic din meritul echipei gazdă și nu scuză evoluția noastră din partea a doua. Speram și aveam așteptări mult mai mari de la această partidă, deoarece trecem printr-o perioadă dificilă a rezultatelor. Am avut și bară la 1-1 prin Antohi, fotbalul înseamnă și noroc, iar acesta, se pare, a ținut cu cei mai buni la acest meci. Oricum, consider că UTA a fost echipa mai bună. Noi avem mulți jucători tineri care nu au experiență, a fost și acest teren greu… Nu am avut nici ce schimbări să facem, am avut doi jucători accidentați pe bancă și am introdus pe teren doi fotbaliști născuți în anul 2000″, a declarat Adrian John Ene.

Antrenorul Clinceniului a comentat și faza care în mare măsură a decis echipa câștigătoare, cu mingea rămasă în noroi pentru oportunistul Adrian Petre: „Matache i-a spus la pauză lui Marin să nu paseze cu el în repriza a doua, datorită terenului, dar cu toate acestea a făcut-o.. Nu știu ce a avut în cap, nu avea voie să greșească, dar asta este. Noi avem doar doi fundași centrali în lot, cu ei trebuie să jucăm. Ați văzut și că Nițu s-a accidentat la primul gol, acolo unde cred că a greșit și el la marcaj”.

La începutul sezonului, Academica Clinceni părea una din formațiile care se vor bate la promovare, însă parcursul ulterior a dovedit contrariul. „Ca infrastructură, ca nivel de salarizare, ca și condiții, ne putem bate la promovare, însă pe teren e mai greu. Ne-am îndepărtat foarte mult de acest obiectiv. Poate, ne doream promovarea și pentru că sezonul trecut am fost sus, dar s-au schimbat multe. Acum e doar o serie, noi nu știam foarte bine seria de Vest, care și anul trecut mi s-a părut mai bună decât a noastră”, a concluzioant Ene, care a rămas în planul secund pe banca echipei sale și asta pentru că indicațiile din spațiul tehnic au rămas în special în atribuția lui Ștefan Odoroabă.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 06 Nov. 2016, 16:04 Campionat
Pe aceeași temă