Claudiu Ștefan a bifat la Brașov primele minute din acest campionat: „Sper că am demonstrat că merit să fac parte din lotul Vâlcii”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Nov. 2015, 13:53 Campionat
Claudiu Ștefan a bifat la Brașov primele minute din acest campionat:**

Mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Ștefan (19 ani, foto, în dreapta), a bifat ieri, la Brașov, în înfrângerea cu 2-3 din etapa a 12-a, primele minute din acest campionat al Ligii 2. Nu a fost însă vorba despre un debut, pentru că Ștefan a bifat primele minute în eșalonul secund în urmă cu doi ani, tot la CSM Râmnicu Vâlcea și tot cu Alexandru Pelici pe bancă, într-un joc contra Damilei. De atunci, mijlocașul a mai trecut pe la Juventus București și CS Podari, după care a revenit în vară în Zăvoi.

După ce a evoluat în primul său meci în acest sezon, Claudiu Ștefan speră să beneficieze de mai multe șanse în viitor. „Oricare jucător își dorește să joace cât mai mult. Nu am jucat până acum, dar sper că am demonstrat în jocul de la Brașov că merit să fac parte din lotul Vâlcii. CSM are un lot foarte bun, care își merită locul actual din clasament” a spus tânărul mijlocaș.

Claudiu Ștefan spune că Vâlcea putea obține o remiză ieri, sub Tâmpa. „Toată echipa noastră a alergat mult, a fost un meci greu. Ne-a lipsit șansa, cred că un egal era echitabil. Brașov a controlat jocul în prima repriză, dar în partea secundă, noi am dominat”.

În privința tragediei petrecută lângă stadion, la fabrica de pâine Vel Pitar, Claudiu Ștefan spune că, pe moment, jucătorii nu au realizat cele petrecute, ci au aflat la finalul jocului. „Am auzit o bubuitură puternică și asta a fost tot, nu ne-am dat seama. Nu am văzut flăcări sau altceva. Am aflat după meci, ne-au spus cei de la pauză că a fost o explozie mare și că este vorba despre ceva serios”, a mai spus Ștefan.

Altfel, echipa sa, CSM Râmnicu Vâlcea, și-a întrerupt joi seară seria de zece rezultate pozitive obținute în campionat, după înfrângerea cu 2-3 în fața celor de la FC Brașov.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Nov. 2015, 13:53 Campionat
Pe aceeași temă