Claudiu Niculescu, după egalul de la Arad: „E bine că plecăm cu un punct pe final de joc”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2015, 22:04 Campionat

Cu gândul clar de a se întoarce din deplasarea de la Arad cu toate cele trei puncte puse în joc, CS Mioveni a scos doar o remiză sâmbătă dimineață, 2-2 cu UTA Bătrâna Doamnă. Cu toate acestea, trupa pregătită de Claudiu Niculescu se poate declara mulțumită cu acest rezultat înregistrat în etapa a treia, golul egalizator venind pe finalul meciului, atunci când se aflau în inferioritate numerică după eliminarea lui Eduard Stoica.

„Având în vedere condițiile în care am egalat, pot spune că sunt mulțumit. Am avut ocazii mari, dar am început de la 0-1 partida, repriza a doua de la 1-2. Dar, în zece oameni timp de 20-25 de minute, am egalat. Cu puțină atenție la ultima pasă, puteam câștiga. Poate nu era meritat, dar așa e fotbalul, când greșești nu te iartă. Îmi doream cele trei puncte. Știam că nu e meci ușor, UTA e nou-promovată, dar are tradiție și jucători cu experiență. E bine că plecăm cu un punct pe final de joc. Mă obișnuisem cu UTA pe vechiul stadion, cu atmosfera de acolo. Înțeleg că se reconstruiește. O echipă cu așa mare tradiție în România merită să revină în Liga 1, acolo unde îi e locul” a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul echipei din Mioveni.

„Nu promovarea e obiectivul nostru, vrem locurile fruntașe”

Fostul atacant al lui Dinamo a precizat că dorința echipei sale e să fie în sus, dar nu și-a propus să ajungă cu orice preț în Liga 1. „Nu promovarea e obiectivul nostru, vrem locurile fruntașe, dar dacă prindem ocazia, nu ne vom da la o parte. Seria e echilibrată, oricine poate învinge pe oricine. Principala favorită e Mediașul, au stabilitate financiară, lot foarte bun” a mai punctat acesta.

Etapa viitoare, CS Mioveni va primi vizita formației Unirea Târlungeni, într-un meci ce va conta pentru etapa a 4-a din seria a doua a ligii secunde.

Articol și foto de Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 12 Sep. 2015, 22:04 Campionat
Pe aceeași temă