„Cireșarii” lui Hotico au ajuns la Bistrița, dar rămân fără site!

Mihai Andries 22 Sep. 2012, 01:27 Campionat

Plecați cu cortul din Baia Mare din această vară, după ce patronul Hotico nu a ajuns la niciun acord cu autoritățile locale, fotbaliștii au făcut un prim popas la Zlatna. Ardelenii au fost primii la care au găsit înțelegere să îi găzduiască pentru meciurile de acasă, însă dragostea dintre autoritățile locale și clubul lui Hotico a fost una mai mult platonică, de o etapă!

După ce i s-a pus în vedere că echipa nu poate fi sprijinită de orașul Zlatna cât timp nu își schimbă numele pentru a exista un cadru legal al finanțării, Hotico a decis să își mute carabalâcul pe alte meleaguri. Profitând că după meciul cu Unirea Alba Iulia a avut ceva timp la dispoziție, deoarece FC Maramureș Universitar a jucat în deplasare, patronul echipei antrenate de Romulus Buia a găsit înțelegere la Bistrița, acolo unde va debuta mâine cu Damila Măciuca. Cât va dura mariajul cu bistrițenii, este greu de spus, dar nu ar fi exclus ca până la finalul turului să mai asistăm la o schimbare de domiciliu a „băimărenilor”.

UPDATE: O informație de ultimă oră dezvăluie și dedesubturile mutării la Bistrița. Astfel, Hotico a profitat de faptul că Gloria avea o datorie în urma unui transfer de la Baia Mare, cel mai probabil al lui Bota. Din datoria respectivă se va scade pentru fiecare meci câte 2.500 de euro, aceasta fiind chiria negociată pentru fiecare meci disputat la Bistrița. Celelalte costuri cu organizarea vor fi suportate separat de FC Maramureș.

Siteul oficial se închide de luni

În altă ordine de idei, siteul oficial al echipei FC Maramureș se va închide începând cu data de 24 septembrie, așa cum apare într-un comunicat publicat pe adresa fcmaramures.ro. Paul Ursachi, cel care a administrat siteul până acum, a anunțat că a luat această decizie din cauza lipsei de implicare a conducerii clubului. Asta în condițiile în care numele domeniului a fost achitat de un suporter, iar găzduirea era asigurată de o firmă media!

Iată mai jos comunicatul integral

Site-ul oficial al echipei FC Maramureș, www.fcmaramures.ro nu va mai exista începând cu data de 24 septembrie, dat fiind faptul că nu există niciun fel de colaborare între conducere și mine, administratorul site-ului, iar decât să fie un site neactualizat, mai bine nu există. Toate acestea se întâmplă datorită amatorismului din conducere, care nu m-au informat despre noutățile din cadrul clubului, care să vi le pot prezenta și dumneavoastră. De menționat este faptul că taxele care trebuie plătite pentru a exista site-ul NU au fost plătite de către conducerea clublui. Domeniul a fost plătit de către un suporter, iar găzduirea a fost asigurată de către Troglo Media . Vă mulțumesc că ați citit site-ul în aceste 8 luni de activitate. Vă mulțumesc.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Informații adiționale: fcmaramures.ro

Mihai Andries 22 Sep. 2012, 01:27 Campionat
Pe aceeași temă