Ciprian Marica s-a decis în privința asocierii cu SSC Farul! Fostul atacant i-a cedat brandul FC Farul unei alte echipe din Constanța

Marius ANGHEL 04 Sep. 2018, 12:38 Campionat
Ciprian Marica s-a decis în privința asocierii cu SSC Farul!** Fostul atacant i-a cedat brandul FC Farul unei alte echipe din Constanța

Ciprian Marica s-a decis în privința implicării sale la SSC Farul Constanța, echipa suporterilor fariști care e nou-promovată în Liga 2. Dacă în urmă cu o săptămână și jumătate se spunea că cele două părți au ajuns în proporții foarte mari la un acord de asociere, între timp se pare că totul a picat.

Fostul atacant al naționalei a decis să cedeze drepturile de utilizare a brandului FC Farul, pe care l-a câștigat la licitație în această vară, către o echipă nou-înființată în Liga a 4-a Constanța. AS CS Farul Constanța va deveni FC Farul, adică va fi continuatoarea emblematicului club constănțean intrat în faliment în urmă cu doi ani.

„Am intrat în posesia drepturilor de utilizare a mărcii FC Farul și le-am cedat către AS CS Farul, care, de luni (n.r. – de ieri), se va numi FC Farul Constanța. Am trimis înștiințare oficială și la Asociația Județeană de Fotbal Constanța asupra faptului că AS CS Farul are drept de utilizare a mărcii FC Farul și de a evolua sub numele de FC Farul”, a precizat Ciprian Marica, citat de Ziua de Constanța.

În această vară, după ce SSC Farul a promovat în Liga 2, iar Ciprian Marica a surprins cu achiziționarea brandului FC Farul, fostul internațional a fost acuzat se suporteri că ar fi sprijinit din spate de persoane care vor să le fure clubul și care au făcut ca echipa să nu mai fie sprijinită financiar de autoritățile locale. În plus, pe locul actualului stadion Farul ar urma să se construiască în viitor un cartier rezidențial, noua arenă a orașului urmând să fie ridicată la marginea Constanței. Marica a respins tot timpul aceste acuzații.

În etapa desfășurată în weekend, noul FC Farul a câștigat cu 6-0 meciul jucat în deplasare la Portul Constanța și a acumulat 6 puncte în acest sezon în care a desfășurat deja trei partide. Echipa lui Ciprian Marica se află, pentru moment, pe locul 6 din 18, însă are un meci mai puțin desfășurat decât liderul Poseidon Limanu, care are 10 puncte.

De partea cealaltă, SSC Farul a câștigat duminica trecută, la Techirghiol, acolo unde își va disputa meciurile de pe teren propriu, partida cu CS Balotești, cu 2-0. După cinci etape desfășurate în acest sezon al Ligii 2, echipa suporterilor ocupă locul 12, cu 6 puncte.

Foto: fb Ciprian Marica

Marius ANGHEL 04 Sep. 2018, 12:38 Campionat
Pe aceeași temă