O nouă problemă pentru SSC Farul. Ciprian Marica: „S-a trimis notificare să nu mai folosească numele Farul”

Marius ANGHEL 28 Jul. 2018, 14:03 Campionat
O nouă problemă pentru SSC Farul.** Ciprian Marica:

SSC Farul are o nouă problemă, pe lângă cele multe pe care încă nu a reușit să le treacă, chiar dacă până la startul sezonului de Liga 2 are loc peste o săptămână. Clubului suporterilor constănțeni i s-a transmis notificare că îi este interzis să mai folosească numele „Farul”.

În spatele acestei acțiuni se află apropiați ai fostul fotbalist Ciprian Marica (32 de ani). Atacantul a achiziționat în această vară brandul FC Farul, și, potrivit surselor Liga2.ro, nu a primit acord din partea FRF să mute Luceafărul Oradea la Constanța, echipă pe care urma să o achiziționeze și să-i schimbe numele. Următorul său pas a fost să încerce o asociere cu SSC Farul, nou-promovat în Liga 2, însă conducătorii echipei suporterilor n-au dorit să îi prezinte lui Marica actele clubului, astfel că și acest plan a eșuat.

Rămas doar cu brandul FC Farul, Marica și apropiații săi încearcă acum să interzică clubului suporterilor să mai folosească denumirea de Farul. „Nu m-am ocupat eu de acest aspect. Într-adevăr, s-a trimis notificare pentru ca SSC Farul să nu mai folosească numele Farul”, a răspuns, ieri după-amiază, Ciprian Marica site-ului Ziua de Constanța.

Președintele executiv al SSC Farul, Marcel Lică, nu avea cunoștință de o astfel de notificare, însă a transmis că, dacă va fi primită, va fi contestată în instanță.

SSC Farul s-a asociat în această lună cu afacerista Emanuela Gavrilă, care a promis un buget de un milion de euro pentru noul sezon și a stabilit ca obiectiv promovarea. Clubul constănțean nu și-a numit nici acum un antrenor principal, ar putea continua sub conducerea fostului secund Ion Barbu, nu a făcut transferuri și nu mai are susținerea financiară din partea autorităților locale.

În prima etapă a Ligii 2, SSC Farul e programată să joace acasă, sâmbătă, 4 august, de la ora 13:00, cu ACS Poli Timișoara. Utilizarea stadionului „Farul” este o altă problemă pe care o are clubul suporterilor, după ce contractul de închiriere a bazei sportive a fost modificat să expire odată cu înlăturarea președintelui Adrian Pitu.

Marius ANGHEL 28 Jul. 2018, 14:03 Campionat
Pe aceeași temă