Au depus armele! SSC Farul și Ciprian Marica s-ar putea asocia în scurt timp. „Ar fi bine să ne unim forțele și să fim toți în aceeași barcă”. Cine ia decizia finală

Marius ANGHEL 26 Aug. 2018, 15:39 Campionat
Au depus armele! SSC Farul și Ciprian Marica s-ar putea asocia în scurt timp.**

Ceea ce părea imposibil la un moment dat, după o serie de discuții eșuate și replici dure trimise dintr-o parte în alta, s-ar putea realiza în scurt timp. SSC Farul Constanța, echipa suporterilor de la malul mării, și Ciprian Marica, deținătorul brandului FC Farul, sunt pe care să ajungă la un acord, în săptămâna care urmează, în privința asocierii.

Potrivit Ziua de Constanța, între conducătorii echipei din Liga 2 și Ciprian Marica au existat în această săptămână mai multe discuții, cele două părți ajungând, în proporție de 80 la sută, la un acord de asociere. În zilele următoare ar urma să aibă loc și întâlnirile față în față, contractul rezultat urmând să fie supus aprobării Adunării Generale a membrilor cotizanți.

„Din câte știu, Ciprian Marica va veni cu un proiect de asociere, pe care-l va prezenta suporterilor. Decizia finală o va lua Adunarea Generală a membrilor cotizanți. Trebuie să facem ceva pentru binele echipei. Discuția trebuie să aibă loc cu toți suporterii, pentru a se afla exact ce dorește fiecare parte și a nu se mai interpreta, așa cum s-a mai întâmplat”, a transmis Georges Muzaca, vicepreședintele echipei SSC Farul.

Chiar dacă nu a recunoscut, Marica spune că asocierea ar fi cel mai bun lucru pentru Constanța. „Așa cum am declarat încă de la început, ar fi bine să ne unim forțele pentru Farul Constanța și să fim toți în aceeași barcă”, a spus Ciprian Marica pentru sursa citată.

După patru etape, SSC Farul are doar trei puncte și se află pe locul 17, retrogradabil, în Liga 2. În etapa următoare, echipa constănțeană ar trebui să joace pe teren propriu cu CS Balotești, însă nu are un stadion unde să desfășoare partida. Varianta ar fi să joace din nou la Călărași, așa cum a făcut-o și cu Clinceni.

Foto: facebook Ciprian Marica

 

Marius ANGHEL 26 Aug. 2018, 15:39 Campionat
Pe aceeași temă