Chivorchian îl critică pe Velcea după victoria la limită cu FC Olt

03 Sep. 2011, 14:47 Campionat
Chivorchian îl critică pe Velcea** după victoria la limită cu FC Olt

FC Timișoara a câștigat greu, 1-0, cel de-al treilea meci din Liga a II-a, cel de pe teren propriu cu FC Olt. Singurul gol al întâlnirii a fost reușit de Dorin Goga, în minutul 60.

În ciuda victoriei, la finalul meciului, președintele bănățenilor, Gheorghe Chivorchian, și-a criticat antrenorul, ținta acestuia fiind, în special, schimbarea lui Pătraș cu Popovici. Oficialul consideră că mijlocașul dreapta a fost unul dintre cei mai buni cu FC Olt și nu trebuia înlocuit, în schimb Curtean a dezamăgit prin jocul său slab.

„A fost o schimbare foarte neinspirată. Chiar dacă introducerea lui Popovici a fost bună, a intrat bine în meci, trebuia scos Curtean, nu Pătraș, care a jucat foarte bine. Probabil așa a gândit Vali Velcea jocul.”, a spus, supărat, Chivorchian, care va vorbi la „rece” cu tehnicianul despre această nemulțumire: „Nu port astfel de dialoguri acum pentru că dacă îi reproșez un asemena lucru e posibil să primesc un răspuns pe măsură. Nu discutăm lucrurile astea la cald.”

Velcea: „Așa am gândit la ora respectivă”

„Unii au fost nemulțumiți de acea schimbare. E opțiunea suporterilor, nu vreau să o comentez. Așa am gândit la ora respectivă. Am ținut cont că avem și meci în Cupa României. După părerea mea era nevoie de ea, mă așteptam la un randament fizic mai mare”, a explicat la final Velcea schimbarea lui Pătraș, după ce în timpul meciului antrenorul a fost apostrofat de suporteri.

FC Timișoara este lider în Seria a II-a a Ligii a II-a, fiind singura echipă cu punctaj maxim după trei etape.

Articol scris de Radu FAUR

03 Sep. 2011, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă