Chindia – Voluntari: cum văd antrenorii Croitoru și Mutu manșa retur a barajul pentru ultima poziție din Liga 1. Atuul pe care se bazează târgoviștenii

Marius ANGHEL 11 Jun. 2018, 16:16 Campionat
Chindia - Voluntari: cum văd antrenorii Croitoru și Mutu manșa retur a barajul pentru ultima poziție din Liga 1.** Atuul pe care se bazează târgoviștenii

Chindia a pierdut la limită, scor 0-1, sâmbătă, manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga 1, împotriva prim-divizionarei FC Voluntari, a avut o prestație bună împotriva echipei lui Adrian Mutu și va juca meciul decisiv pe teren propriu, miercuri, de la ora 17:30. Orașul Târgoviște are șansa să revină în elită după o pauză de 20 de ani, iar Cherchez și compania sunt la 90 de minute, maximum 120 de această performanță.

Pe lângă avantajul terenului propriu, Chindia va avea și sprijinul suporterilor, unul pe care l-a simțit și pe arena din Voluntari. Pe „Eugen Popescu” va fi intrarea liberă, astfel că sunt așteptați circa 10 mii de fani pentru a face o atmosferă electrizantă, care să-i împingă de la spate spre o victorie decisivă pe jucătorii lui Nicolae Croitoru.

„Va fi un retur dificil, plecăm de la 0-1. Cu ajutorul suporterilor sperăm să găsim soluțiile cele mai bune. Înainte de a discuta despre acest subiect, al condițiilor de Liga 1, trebuie să ne concentrăm pe următorul joc. Asta e cel mai important, pentru că altfel visăm degeaba. Jocul de miercuri va fi și mai dificil, pentru că întâlnim o echipă de Liga 1, cu mare experiență, care în ultimele sezoane a încheiat mereu cu meciuri decisive. Are experiență în astfel de momente. Noi sperăm să venim cu atuul tinereții, al dorinței de performanță, dar și foamea de fotbal a jucătorilor și a suporterilor. Sunt convins că aceștia vor umple stadionul miercuri și sperăm să le oferim un joc și un rezultat pe măsură”, a spus antrenorul Chindiei, Nicolae Croitoru, după înfrângerea de la Voluntari.

Unicul gol al meciului desfășurat pe stadionul „Anghel Iordănescu” a fost reușit de fundașul Ionuț Balaur, în minutul 79. În rest, ocaziile ilfovenilor aproape că au lipsit, nivelul de un eșalon fiind inexistent în manșa tur a barajului.

„Suntem echipe de valori apropiate. Știm că va fi un meci greu, echilibrat. Ne așteaptă un public călduros la retur, care trage cu echipa gazdă, dar trebuie să ne adaptăm la orice situație, să dăm 200%. Echipa noastră joacă din ce în ce mai bine, dar nu am rezolvat nimic. E doar un mic pas, urmează un meci extrem de dificil”, a spus și antrenorul Adrian Mutu.

La finalul campionatului 2015/2016, FC Voluntari juca împotriva echipei UTA Bătrâna Doamnă barajul pentru menținerea în Liga 1. Atunci, ilfovenii treceau cu 3-0, acasă, de utiști, iar la Arad pierdeau cu 1-0.

Foto: facebook Voluntari FC

Marius ANGHEL 11 Jun. 2018, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă