Cheregi: „Fac un apel la toți iubitorii de fotbal să susțină echipa, să vină sâmbătă la meci în număr cât mai mare”

Mihai Andries 20 Nov. 2014, 15:43 Campionat
Cheregi:**

FC Bihor va disputa următorul joc din campionat sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 11, pe teren propriu, la Stadionul „Iuliu Bodola”, în compania formației Șoimii Pâncota. Meciul, care va conta pentru etapa a XIV-a a seriei a doua din Liga 2, este foarte important pentru lupta de evitare a retrogradării, pentru că se vor întâlni două echipe aflate în luptă directă. FC Bihor ocupă locul al X-lea, cu 7 puncte, în timp ce Șoimii Pâncota se află o poziție mai sus, pe locul IX, cu 8 puncte. Ambele formații au câte o victorie la activ în 13 etape și își propun acum obținerea celei de-a doua.

„Suntem în fața unui meci important, ca de fapt și celelalte jocuri de până acum. Întâlnim un adversar în mare criză de puncte. Vom depune toate eforturile să câștigăm acest meci și să ieșim învingători. Am mare încredere în jucătorii mei, care, sunt convins că la ora meciului vor da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivul acestui joc. Fac un apel la toți iubitorii de fotbal să susțină această echipă, să vină sâmbătă la meci în număr cât mai mare, fiindcă avem nevoie de susținerea și aportul lor moral în tribună”, a declarat antrenorul principal al formației FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean se confruntă cu o problemă de efectiv înaintea acestui joc, fundașul central Pascariu fiind accidentat.

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 20 Nov. 2014, 15:43 Campionat
Pe aceeași temă