Cheregi a debutat cu stângul ca „principal” la FC Bihor: „Au apelat la tot felul de intimidări. Legea bunului simț nu a fost aplicată”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 12:13 Campionat
Cheregi a debutat cu stângul ca

În cadrul etapei cu numărul 10, din seria a doua, a ligii a doua de fotbal, FC Bihor a fost învinsă sâmbătă la Tărlungeni de echipa locală Unirea, cu scorul de 1-0. Unicul gol al confruntării l-a reușit Liviu Nicolae în minutul 67.

Merciul de la Tărlungeni s-a desfășurat într-o atmosferă ostilă atât pe teren cât și în afara lui. Gazdele nu i-au menajat deloc pe orădeni, jucând foarte agresiv: Norbert Lorincz s-a ales cu nasul spart, iar Fl. Lazăr cu arcada spartă. Mai mult, conform site-ului oficial al lui FC Bihor, antrenorul Călin Cheregi a fost scuipat de unii dintre spectatori.

De altfel și unicul gol al acestei partide s-a înscris dintr-o lipsă totală de fair-play din partea gazdelor, care au speculat o aruncare de la margine făcută cadou de bihoreni. În minutul 67, orădenii au trimis mingea în afara suprafeței de joc, pentru a se acorda îngrijiri medicale unui coechipier aflat întins pe gazon. La repunerea de la margine, gazdele nu au trimis balonul oaspeților, așa cum spune cutuma, ci au trimis la marginea careului de 16 metri unui coechipier, căpitanului Liviu Nicolae, care, spre surprinderea generală a pătruns în suprafața de pedeapsă și a șutat din lateral, învingându-l pe portarul Fildan și deschizând scorul.

„Din păcate, n-am reușit să scoatem din acest meci ceea ce ne-am propus. Felicit, totuși, băieții pentru atitudine și curajul de care au dat dovadă. Menționez faptul că meciul s-a disputat în condiții ostile, gazdele apelând la tot felul de intimidări. Cu toate aceste lucruri, am avut șansele noastre, irosind ocazii de a deschide scorul, iar mai apoi de a egala. Golul primit mi-a lăsat un gust amar, în care legea bunului simț nu a fost aplicată. Mergem mai departe, încercăm să ne adunăm, ne așteaptă un meci important cu Caransabeșul în care am toată încrederea că vom face o figură frumoasă”, a declarat noul antrenor principal al orădenilor, Călin Cheregi.

„Tot meciul cei de la FC Bihor au stat doar pe jos și au tras de timp. Cheregi nu are motive să se vaite, mai bine să se uite cum a jucat echipa sa care s-a pus pe două linii și să nu uite că am avut și un penalti neacordat”, a spus, pentru monitorulexpres.ro, Kiss Iosif, președintele Unirii Tărlungeni.

UNIREA TĂ‚RLUNGENI 1
FC BIHOR ORADEA 0

L. Nicolae ”67

Niczuly – P. Chiș, I. Șerban, Forika, Iaru – S. Marin (Vlăsceanu ”64), N. Cristea (Antoche ”72), Dâlbea, Marcăș (Petra ”90+2) – L. Nicolae (cpt.), Elek
Rezerve neutilizate: Dănălache – Istrofor, O. Poenaru, Sz. Antal
Antrenor: Dan Bona

Fildan – Zanardini (Sorian ”75), Pascariu, Fl. Lazăr (cpt.), Letan – Cip. Străuț, M. Stancu – Fl. Pop (Cr. Cigan ”82), Zs. Lukacs, N. Lorincz – R. Lukacs (R. Lupu ”87)
Rezerve neutilizate: Bordea – Bactăr, I. Cuc, D. Nichita
Antrenor: Călin Cheregi

Stadion: Unirea (Tărlungeni); Spectatori: 450; Arbitru: Eduard Ioniță (Constanța); Asistenți: Casian Băla (Arad) și Ferencz Tunyogi (Zalău); Jucătorul meciului: Florin Lazăr.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 12:13 Campionat
Pe aceeași temă