CF Brăila vrea să spargă toate ghinioanele avute până acum

CF Brăila vrea să spargă** toate ghinioanele avute până acum

Sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11, CF Brăila va susține ultimul meci pe teren propriu din acest an, adversara brăilenilor fiind echipa pe care formația antrenată de Alin Pînzaru nu a reușit s-o învingă în această stagiune fotbalistică: SC Bacău.

Antrenorul brăilenilor a declarat în presa locală, înainte acestui meci că vrea să spargă toate ghinioanele avute până acum

„Deși am condus la Bacău cu 1-0, am fost egalați și am piedut puncte prețioase. La fel cum a fost și la Suceava, dar acolo a fost mult mai grav pentru am pierdut în final cu 2-1. Sper ca sîmbătă să spargem toate ghinioanele avute pînă acum și să reușim să învingem. Chiar dacă suntem pe locul 6, puteam fi mai sus, dacă tratam cu mai mare atenție finalurile de meci. Sper că totuși vom reuși să învingem și să avem o iarnă mult mai liniștită, pentru că la 22 de puncte, altfel vom aborda meciurile din primăvară” a comentat Pânzaru.

Nici gruparea băcăuană nu stă deloc rău în clasamentul seriei întîi a Ligii 2. Moldovenii sunt pe locul 8, cu 17 puncte și speră că la Brăila vor reuși să facă un joc bun și să-și recupereze punctele pierdute acasă. După remiza cu brăilenii din turul campionatului, conducerea clubului băcăuan a schimbat conducerea tehnică a echipei sperând că astfel vor reuși să „dreagă busuiocul”, ceea ce parțial s-a și întâmplat.

Un lucru este sigur: echipa care va câștiga, va avea o iarnă mult mai liniștită, motiv pentru care jucătorii brăileni doresc să-și treacă în cont toate cele trei puncte puse în joc. Așa că Alin Pînzaru va trimite pe teren cel mai unsprezece pe care-l are la dispoziție.

Pentru partida de sîmbătă, prețul unui bilet de intrare pe „Municipal”-ul brăilean va fi de numai 5 lei, iar organizatorii așteptă câți mai mulți spectatori care să-și încurajeze favoriții în tentativa lor de a câștiga toate punctele puse în joc.

Articol scris de Marcel SÎNPETRU

Pe aceeași temă