CF Brăila scoate la vânzare biletele pentru amicalul cu Steaua

Mihai Andries 18 Mar. 2013, 10:48 Campionat
CF Brăila scoate la vânzare biletele** pentru amicalul cu Steaua

Având în vedere că, în următoarele două etape, CF Brăila va sta în campionatul ligii secunde la fotbal, gruparea de pe malul Dunării va susține sâmbătă 23 martie un meci amical de lux, în compania celei mai titrate echipe din România, Steaua București. În vederea acestui joc de pregătire, conducerea clubului brăilean a scos la vânzare începând chiar de astăzi 18 martie biletele pentru accesul la această partidă.

Prețul unui singur tichet de acces pe stadionul „Municipal” va fi de numai 5 lei (intrare generală), iar amatorii de a vedea Steaua „pe viu” o pot face achiziționând biletele din următoarele locații din Brăila:
– stadionul Municipal (str. Aleea Parcului nr. 1).
– Petshop Ristof (de pe Șoseaua Buzăului)
– Petshop Ristof (din cartierul Vidin, vis-a-vis de Lidl)
– Ofice lt. (de pe strada Obor)
– vulcanizarea Oancea (str. Grivița nr. 196, colț cu str. Albina)

Totodată, amatorii mai găsesc bilete de vânzare și pe siteul clubului, www.cfbraila.ro, precum și pe pagina de facebook a grupării de la Dunăre: http://www.facebook.com/CFBraila.

Dar, din păcate pentru spectatorii care vor fi prezenți sâmbătă la stadion, trebuie spus faptul că aceștia nu-i vor putea vedea în teren pe cei opt steliști convocați de antrenorul Victorul Pițurcă pentru partidele oficiale ale naționalei României cu Ungaria (pe 22 martie, la Budapesta) și cu Olanda (pe 26 martie, la Amsterdam). Aceștia sunt: Tătărușanu, Gardoș, Ad. Popa, Chipciu, Pintilii, Bourceanu, Tănase și Rusescu.

Chiar și în aceste condiții conducerea clubului brăilean speră la o prezență foarte mare a spectatorilor în tribune pentru acest amical cu Steaua București, pentru că se întâmplă foarte rar ca una dintre echipele de top din România să susțină vreun amical la Brăila.

După amicalul cu echipa antrenată de Laurențiu Reghencampf, CF Brăila va mai sta încă o etapă în campionatul ligii secunde, după care va susține două meciuri de foc: în deplasare la Săgeata Năvodari, și apoi acasă cu Sportul Studențesc.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Mihai Andries 18 Mar. 2013, 10:48 Campionat
Pe aceeași temă