CF Brăila a făcut instrucție cu CS Otopeni în prima parte a meciului, după care a lăsat-o mai ușor!

17 May. 2012, 13:25 Campionat
CF Brăila a făcut instrucție cu CS Otopeni în prima parte a meciului,** după care a lăsat-o mai ușor!

Miercuri după amiază au avut loc partidele etapei cu numărul 27 din cadrul ligii secunde la fotbal, seria est, rundă în care CF Brăila a întâlnit pe teren propriu echipa CS Otopeni. În fața a numai 2-300 de spectatori, echipa antrenată de Ion Viorel și-a luat o binemeritată revanșă după înfrângerea cu 0-1 din turul de campionat de la Otopeni, deoarece brăilenii au câștigat miercuri cu un categoric 4-0 (4-0), scor care ne scutește de prea multe comentarii.

CF Brăila a luat cu asalt poarta oaspeților încă din debutul meciului, iar în minutul 2 Nicoliță a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careu și a șutat imparabil pe colțul lung deschizând scorul: 1-0! După ce Prodan șutează puțin peste (min. 12), Pușcașu prinde un șut bun, de la 15 metri, iar mingea s-a dus în plasă după ce în prealabil a lovit bara poții apărată de Oltean: 2-0 (min. 13).

Bucureștenii sunt practic „în corzi” și nu reușesc să lege trei pase consecutive, iar în minutul 26 Prodan trimite în plasă, de la 10 metri, o minge recentrată cu capul de Câmpeanu: 3-0! Spectacolul brăilenilor se mai concretizează încă o dată în minutul 44, atunci când Câmpeanu a marcat la capătul unei actiuni personale de toată frumusețea: 4-0! Cu un scor nebăuit de nimeni înaintea partidei, 4-0 la pauză, brăilenii nu mai turează motoarele în repriza secundă, și permit oaspeților să combine mai mult, dar aceștia nu au reușit golul de onoare.

După ce Oltean a prins cu siguranță șutul lui Otvos de la 25 de metri (min. 50), Bâtfoi trimite de puțin pe lângă poarta lui Bucuroiu, de la 5-6 metri, o minge ajunsă la el dintr-o bâlbâială a defensivei brăilene. CS Otopeni a avut șansa golului și în minutul 74, atunci când același Bucuroiu a apărat magistral mingea expediată de Serediuc de ope la 10-11 metri! Echipa antrenată de Ion Viorel se mulțumește să se apere dar și să contraatace periculos, așa cum s-a întâmplat în minutul 76, atunci când Moise a fost blocat de Ciolacu exact în momentul șutului! Ultima ocazie mare de gol a aparținut tot oaspeților, în minutul 86, atunci când mingea expediată de Serediuc din lovitură liberă de la 18 metri a lovit bvara transversală a porții apărată foarte bine de Bucuroiu.

Aceasta a fost în linii mari istoria celei mai clare victorii a brăilenilor din actualul campionat, în fața unei echipe extrem de modeste, succes ce urcă CF Brăila pe locul șase, cu 42 de puncte, dar în etapa viitoare gruparea lui Ion Viorel va juca la Tulcea, cu Delta din localitate, o partidă în care brăilenii pornesc totuși, cu șansa a doua.

CF BRĂ‚ILA – CS OTOPENI 4-0 (4-0)
S. Nicoliță (2), Pușcașu (13), D. Prodan (26), Ad. Câmpeanu (44)

Antrenor: Viorel Ion
Bucuroiu – Bosoi (cpt.), L. Ivan, Ct. Vlaicu (’85 Dăniță), C. Necoară – G. Pungă, Otvoș, Pușcașu (’73 Pânzaru), S. Nicoliță – D. Prodan (’65 S. Moise), Ad. Câmpeanu

Antrenor: Silviu Cristescu
M. Oltean – M. Dumitru, Șomodean, Vătavu, Iuhas (’27 Ghindeanu) – Serediuc, Mug. Dedu (’79 Antoche), S. Pană, Cl. Dumitrescu (cpt.) (’76 L. Ion) – Ciolacu, Bâtfoi

Articol scris de Valentin Constantinescu

17 May. 2012, 13:25 Campionat
Pe aceeași temă