CF Brăila a câștigat la scor de neprezentare disputa cu ACS Berceni

CF Brăila a câștigat la scor** de neprezentare disputa cu ACS Berceni

Pe un timp total împotriva fotbalului, CF Brăila a susținut sîmbătă partida din cadrul etapei cu numărul 10 a ligii secunde la fotbal, adversară fiindu-i ACS Berceni. În fața a numai vreo 150 de spectatori, echipa antrenată de Alin Pînzaru s-a impus cu un categoric 3-0 în fața unei echipe care făcea economie în buget dacă nu se prezenta la meci, pentru că și așa nu a jucat absolut nimic.

Ambele echipe au început cu o așa zisă perioadă de tatonare care a durat cam mult, fapt care i-a enervat pe  puținii spectatori din tribuna oficială a stadionului „Municipal”. Pătrașcu a fost primul care a șutat pe spațiul porții, dar mingea trimisă de el a fost expediat prea anemic pentru a-l putea surprinde pe Mitrea (11). Replica brăilenilor a venit un minut mai tîrziu, dar Dima a ratat deschiderea scorului de la 7-8 metri de poarta apărată de Raț. Cu toată apărarea supranumerică a ilfovenilor, brăilenii vor reuși să deschidă scorul în minutul 34: A fost o lovitură de colț executată de Spătaru de pe partea stângă, iar Laurențiu Ivan a reluat cu capul în plasă din apropiere: 1-0.

Tot brăilenii sunt cei care conduc în continuare ostilitățile pe terenul de joc, iar în minutul 58 va fi 2-0, după șutul în vinclu de la vreo 25 de metri expediat de Frunză. Între marcarea celor goluri, brăilenii au fost primii la minge, dar nu și-au mai creat vreo fază periculoasă de poartă. Abia în  minutul 74, oaspeții periclitează și ei poarta brăileană, dar lovitura de colț executată de Epaminonda este reluată prea slab de Alexandru Radu, iar Mitrea apără fără nicio problemă.

Ce se întâmplă până la finalul meciului seamănă cu orice numai cu un meci de fotbal nu, dar în minutul 90+2 va fi totuși 3-0. A fost o aruncare de la margine executată de Cioranu care i-a trimis mingea direct lui Pușcașu aflat vreo la vreo 30 de metri de poarta apărată de Raț, brăileanul a pătruns în careul oaspeților și cu un șut plasat de vreo 10 metri a stabilit scorul final: 3-0.

CF BRĂ‚ILA – ACS BERCENI 3-0 (1-0)
Marcatori: L. Ivan ’34, Frunză ’60, Pușcașu ’90

Cr. Mitrea – D. Spiridon, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu (Olenic ’85) – Petean, Frunză (cpt.), Spătaru, M. Dima (G. Niță ’77) – Onofraș (St. Nicoliță ’80), Pușcașu
Rezerve neutilizate: Leu – G. Iordache, Mucuță, G. Gheorghe
Antrenor: Alin Pânzaru

A. Raț – E. Nicu, C. Sandu, C. Cioranu, M. Ionescu – A. Pătrașcu (V. Ștefan ’55), Al. Radu, G. Ghinea (R. Tătar ’62), C. Mihai – Pădurețu (cpt.), Al. Marin
Rezerve neutilizate: Andreescu – R. Iovan, Ciuică
Antrenor: Marin Dragnea
Cartonașe galbene: Petean / C. Mihai, Ghinea, Radu,Pătrașcu.

Stadion: Municipal (Brăila); Spectatori: 150; Arbitru: Dan Grigore Botescu; Asistenți: Alexandru Midvichi și Dragoș Baluna (toți din București); Jucătorul meciului: Sorin Frunză 3.

Articol scris de Marcel SÎNPETRU
Foto: CF Brăila

Pe aceeași temă