„Cele trei puncte sunt foarte importante pentru liniștea noastră”

26 Mar. 2012, 20:55 Campionat

Cu emoții, băimărenii de la FC Maramureș Universitar s-au impus în fața echipei Juventus București cu rezultatul de 2-1. Scorul a fost deschis în minutul 69 de Damaschin, din penalty. Băimărenii nu au fost mult timp conduși pe propriul teren, dar tensiunea a fost destulă: în min. 75 Alin Roman egalează din lovitură liberă. Golul care a adus trei puncte echipei băimărene a fost înscris în prelungiri, din penalty, de către același Alin Roman.

„Victorie cu foarte mari emotii, dar ne asteptam la un meci asa de greu. Ne bucuram ca am luat cele trei puncte, care sunt foarte importante pentru noi, pentru linistea noastra la viitoarele meciuri. Mai acumulam trei puncte si vom aborda meciul cu Valcea, de acasa, cu mai multa liniste. Vom avea 22 de puncte si vom juca mult mai relaxati decat pana acum”, a declarat Petrica Dragos.

In etapa de sambata baimarenii stau si iau trei puncte la masa verde, dat fiind ca Ariesul Turda s-a retras din campionat in pauza competitionala. Baimarenii revin pe gazon in 4 aprilie, atunci cand vor primi vizita echipei CSM Ramnicu Valcea, echipa pe care FCMU a invins-o in tur cu 2-1.

Revenind, insa, la meciul cu Juventus, Alin Roman a reusit dubla si a devenit noul golgheter al echipei FC Maramures Universitar Baia Mare, cu cinci goluri, detronandu-l astfel pe Petrica Dragos, cel care a inscris pentru echipa sa de patru ori in acest sezon. De altfel Dragos a si inscris primul gol al returului pentru baimareni. Ca de la fost golgheter la actualul principal autor de goluri pentru FCMU, mesajul a fost urmatorul: „Ii doresc sa reuseasca si pe viitor sa inscrie la fel de multe goluri, la fel de frumoase si noi sa castigam la fiecare meci pentru ca – pana la urma – nu este important cine inscrie, ci e important ca echipa sa castige si noi sa ne atingem obiectivul!”

Sursa: eMaramureș

26 Mar. 2012, 20:55 Campionat
Pe aceeași temă