Ce chin, ce dor, ce jale!

13 May. 2012, 10:29 Campionat
Ce chin, ce dor, ce jale!

Dinamo II și CF Brăila au terminat la egalitate, scor 0-0, într-o partidă săracă în faze de poartă.

Pe o căldură sufocantă, cele două echipe nu au reusit să arate prea multe spectatorilor prezenți în tribunele stadionului „Florea Dumitrache”.

Dinamo II și CF Brăila au început partida din postura echipelor care nu mai au nicio miză în acest final de campionat. De aici a rezultat o încleștare surdă, asemenea unor boxeri care se tatonează atent, însă niciunul nu părea hotărât să dea lovitura decisivă. În prima repriză, oaspeții au controlat mai bine jocul și au avut câteva încercări timide spre poarta lui Pena. Dinamo II a replicat încercând să deschidă jocul pe benzi, însă nici lui Ganea și nici lui Bereșoae nu le-a ieșit foarte multe. Nici pauzele de hidratare decise de centralul constănțean Ioniță nu au reușit să întrerupă apatia instalată în teren.

A doua repriză a urmat aceleași coordonate, dar cu o posesie inversată: gazdele au combinat mai bine, dar s-au precipitat la finalizare, în timp ce oaspeții păreau că se mulțumesc să distrugă atacurile alb-roșilor și…nimic mai mult.

Ion Marin a încercat să revitalizeze ofensiva mânjilor săi trimițându-i în teren pe Bitez (cel care marcase golul decisiv în prelungiri cu Galațiul), respectiv Scărlătescu, însă jocul dinAmoviștilor nu a căpătat consistența așteptată. Poate singura faza notabilă reușită de nou intrați a fost duelul aerian din finalul partidei dintre Bitez și Marin, în urma căruia fundașul oaspeților s-a ales cu arcada spartă și glumele chibiților din tribune: „Lasă că ești mai frumos așa!”.

DINAMO II – CF BRĂ‚ILA 0-0

Antrenor: Ion Marin
Pena – Cazacu, M. Ioniță, R. Crișan, Burnea – A. Ganea (’75 Scărlătescu), Ad. Udrea, Bucșă (cpt.), Bereșoaie (’80 D. Buia) – Ad. Bălan, V. Bucă (’60 Bitez)

Antrenor: Ioan Viorel
Bucuroiu – G. Bosoi (cpt.), L. Ivan, L. Marin, Vlaicu – M. Voicu (’74 Pânzaru), Otvoș, Pușcașu (’89 Dăniță), Necoară – D. Prodan (’62 Moise), Ad. Câmpeanu

Articol scris de Ioan NEGOESCU

13 May. 2012, 10:29 Campionat
Pe aceeași temă