„Ce am luat pe mere, am dat pe pere!” Bucovina Pojorâta a trăit la Berceni umilința pe care i-a administrat-o runda trecută Oțelului

Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 16:33 Campionat

Cu capul în nori după ce runda trecută învingea pe teren propriu cu 4-0 pe FC Oțelul, jucătorii de la Bucovina Pojorâta au trăit ei, de această dată, o umilință asemănătoare cu a gălățenilor. Gruparea pregătită de Dănuț Mândrilă s-a înclinat cu același scor la Berceni, acolo unde sâmbătă au jucat pentru ultima dată în aceast an. Bucovinenii au încasat patru goluri, trei dintre ele în prima repriză și au încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe locul 11, cu 14 puncte, cu șase mai multe față de ultima clasată pe locul retrogradabil direct, Ceahlăul.

„Ce am luat pe mere, am dat pe pere!”, sună titlul postării pe pagina oficială de Facebook prin care echipa Bucovina Pojorâta a anunțat înfrângerea de la Berceni.

În meciul de sâmbătă de la Berceni, ilfovenii au deschis scorul foarte repede, din minutul 9. Pădurețu a înscris primul contra Pojorâtei după ce a fost angajat perfect de Ettien și a finalizat din șapte metri pe lângă Pop. Alin Pătrașcu (23) l-a învins și el pe portarul oaspeților cu un șut din 25 de metri, iar până la pauză Epaminonda Nicu (40) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu o lovitură de cap din apropiere.

Prestația slabă a Bucovinei a continuat și în partea secundă, însă ACS Berceni n-a mai fost la fel de norocoasă în fața porții. Totuși, gazdele au reușit să mai înscrie o dată, dar au avut nevoie de o lovitură de pedeapsă pentru a o face. În urma unei acțiuni a lui Cosmin, Prundeanu a făcut henț în careu, iar Fîșie nu a iertat de la punctul cu var.

„Din păcate, n-am mai repetat evoluția bună din meciul cu Oțelul. Ne așteaptă o vacanță de iarnă grea în care trebuie să punem la punct toate lucrurile ce nu au mers până acum”, a declarat, citat de monitorulsv.ro, antrenorul Dănuț Mândrilă.

Dacă Bucovina a încheiat anul 2015 pe locul 11, cu 14, puncte, învingătoarea ei de sâmbătă, ACS Berceni, se clasează pe locul 9, cu 19 puncte.

Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 16:33 Campionat
Pe aceeași temă