Catanzariti dă asigurări: „UTA nu se va muta la Cluj”

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 17:32 Campionat
Catanzariti dă asigurări:** „UTA nu se va muta la Cluj

La conferința de presă organizată de conducerea clubului înaintea partidei cu Damila Măciuca a participat și fostul acționar majoritar al UTA-ei. Giovanni Catanzariti a ținut să lămurească problema legată de contractul încheiat între gruparea arădeană și Primăria din Cluj.

„Să fie clar pentru toată lumea, UTA nu se mută la Cluj! Pentru a putea depune dosarul de licențiere, aveam nevoie de > (n.a. sistemul de intrare în stadion bazat pe cartel magnetice) montați la stadion. Nu avem așa ceva acum, dar aveam o hârtie din partea Primăriei prin care instituția ne asigură că în cazul unei promovări va monta acești turnicheți. Federația nu ne-a acceptat această hârtie și de aceea am fost nevoiți să găsim o soluție de compromis pentru licențiere. Am încheiat un contract cu Primăria din Cluj, pe baza bunelor relații pe care le avem cu acest oraș. Acest contract e valabil până în 30 iunie 2013, dată la care, dacă vom fi promovați, Primăria Arad ne va monta turnicheții și vom putea juca la Arad meciurile din prima ligă”, a ținut să precizeze italianul.

La începutul săptămânii viitoare, o delegație a clubului arădean se va prezenta la Primărie pentru a discuta și despre lucrările de modernizare a stadionului conform mega-proiectului cu care Gheorghe Falcă a ieșit în presă încă de acum trei ani de zile.

„Luni, voi merge împreună cu domnul Gheorghe Constantin la Primărie pentru a vedea proiectul noului stadion și pentru a discuta despre ceea ce trebuie să completăm la dosarul de licențiere. Nu știm calculele, cât vor costa aceste lucrări, asta depinde doar de Primărie”, a declarat Catanzariti, care a vorbit și despre starea terenurilor de antrenament: „Avem terenuri bune în Arad, uitați-vă la ICRTI, dar ele trebuie și întreținute. Stadion bun este și cel din Sânicolau Mic, dar e cam departe pentru noi”. a mai declarat Catanzariti

 

Sursa: Sport Arad
 

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 17:32 Campionat
Pe aceeași temă