Cătălin Barbu: „Avem mulți juniori valoroși”

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 17:32 Campionat
Cătălin Barbu:** „Avem mulți juniori valoroși

Finalul partidei amicale cu cei de la FCM Târgoviște a adus pe teren pentru echipa din Trivale și mai mulți jucători tineri, fotbaliști ce sunt născuți în 1996 și sunt antrenați de către Viorel Moiceanu. Managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, este mulțumit de felul în care s-au prezentat acești jucători și a precizat că sunt mulți jucători talentați la acest centru de copii și juniori.

„În finalul jocului amical de vineri au fost pe teren mai mulți jucători tineri de la centrul nostru și pot să spun că văzându-i pe aceștia la lucru am fost foarte mulțumit fiindcă am dat dovadă de faptul că aici sunt foarte mulți tineri promițători ce pot ajunge la un nivel foarte bun. Sunt mulțumit de acești jucători și dacă o să fim foarte atenți o să putem crește viitori campioni din rândul acestora. Oricum, la centrul nostru sunt mulți jucători promițători ce bat la porțile echipei de seniori”, a declarat Cătălin Barbu, managerul general al echipei FC Argeș.


„Este rândul lui Răuță să puncteze acum!”

Acest debut de retur de campionat a adus patru goluri marcate de cei de la FC Argeș. Doi dintre marcatorii acestor goluri sunt oameni ce nu se află prea des pe lista celor ce punctează într-un meci. Astfel, unul dintre golurile din jocul cu Luceafărul Oradea a fost reușit de către Monel Cârstoiu, în timp ce primul gol al jocului cu echipa din Târgu Mureș a fost reușit de către Adrian Voicu, cel care a punctat cu un șut de senzație de la distanță. Fundașul argeșenilor a desemnat deja omul ce trebuie să marcheze următorul gol în campionat pentru piteșteni și anume Alexandru Răuță, numai că mijlocașul central al alb-violeților nu a mai așteptat duelul de la Baia Mare și a punctat deja în amicalul cu echipa din Târgoviște.

„Nu pot să spun ce am simțit în momentul în care am marcat acel gol cu echipa din Târgu Mureș. Pentru mine a fost foarte important că am putut să îmi ajut echipa să obțină trei puncte foarte importante fiindcă aveam mare nevoie de acest succes pentru a avea o perioadă mai liniștită la echipă. Acum trebuie să marcheze într-un meci oficial și Răuță și noi sperăm să facă acest lucru chiar la jocul de la Baia Mare pentru că am avea mare nevoie de trei puncte de la acel meci”, a declarat Adrian Voicu.
 

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 17:32 Campionat
Pe aceeași temă