Căpitanul lui ASU Poli spune că penalty-ul inventat de arbitru i-a demoralizat. Ce crede Gălan despre gafele coechipierilor săi

Marius ANGHEL 22 Aug. 2016, 20:40 Campionat
Căpitanul lui ASU Poli spune că penalty-ul inventat de arbitru i-a demoralizat.** Ce crede Gălan despre gafele coechipierilor săi

ASU Poli nu a reușit nici după cel de-al doilea meci desfășurat pe teren propriu în campionatul Ligii 2 să obțină vreun punct, înfrângerea cu Foresta venind, la fel ca în jocul cu Chindia, tot după câteva gafe făcute de jucătorii timișoreni. Fundașul Patrick Niță și portarul Alexandru Mitrea au greșit flagrant cu sucevenii, permițându-le acestora să revină în joc și să se desprindă la un moment dat la 3-1.

Căpitanul alb-violeților, Cristian Gălan, a tras, la finalul jocului cu Foresta, concluziile acestei noi înfrângeri suferite de ASU Poli. „A fost un meci pe o căldură infernală o oră aproape imposibilă pentru fotbal. Nu știu cum tot nimerim astfel de ore… Echipa adversă a venit montată să câștige puncte, noi la fel, dar, așa cum s-a întâmplat în prima etapă, am pierdut meciul pe unele greșeli personale. Putem să le punem pe seama lipsei de experiență, deși n-ar trebui, pentru că au fost greșeli elementare, o pasă cu latul la portar, o respingere greșită… Cu puțină maturitate, pot fi foarte ușor evitate aceste greșeli, deoarece echipele adverse nu ne oferă nouă nicio șansă de a marca așa cum le oferim noi. Ei bubuie mingile, noi încercăm să jucăm, iar uneori nu ne iese”, a declarat Gălan, citat de druckeria.ro. Cât despre gafa arbitrului reșițean Dorin Petru Voina, de a da penalty la un plonjon spectaculos al lui Semeghin, fundașul a comentat: „Nu putem să ne dăm cu părerea despre arbitraj. Noi suntem jucători, trebuie să ne facem treaba în teren. Arbitrul e suveran, el ia decizia, nu i-o mai poate schimba nimeni. Dacă el a decis să dea penalti, probabil că a fost penalti. Probabil va revedea ulterior faza respectivă și va analiza dacă a luat o decizie bună sau nu. Cert e că pe noi ne-a demoralizat foarte mult acea fază, pentru că a venit pe final de repriză. Dacă intram cu 1-0 la cabine, poate în repriza a doua aveam altă încredere. Dar și așa, începutul părții a doua a fost bun pentru noi. Din păcate, a intervenit golul al doilea și am pierdut puțin din încredere”.

După trei etape, ASU Poli are doar un punct acumulat și se situează pe locul 17. Timișorenii joacă în următoarea etapă la Brăila, sâmbătă, de la ora 15:00, cu Dacia Unirea, echipă care are 6 puncte și se află pe locul 8.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 22 Aug. 2016, 20:40 Campionat
Pe aceeași temă