„Când faci greșeli flagrante n-ai cum să obții ceva”

26 Nov. 2011, 15:54 Campionat

FC Olt Slatina a pierdut confruntarea din deplasare cu FC Bihor, scor 0-2. Înfrângerea înregistrată o menține în zona retrogradării, gruparea alb-vișinie încheind turul de campionat pe o poziție deloc confortabilă. Antrenorul Dan Oprescu a declarat, la finalul întâlnirii, că este nevoie de transferuri pentru a se putea realiza obiectivul stabilit.

Alb-vișiniii au început practic partida de la scorul de 1-0 pentru adversari, încasând gol după o nesincronizare între defensivă și portarul Bugiu. Scăpat de fundașul central Adi Lengyel, Pop primește o pasă în adâncime, goalkeeper-ul Bugiu iese în întâmpinare și respinge până la Sfârlea, care trimite de la 16 metri în poarta goală (min.5). Înainte de finalul primei reprize, Birtalan, nemarcat de Alin Ignat, majorează scorul cu un șut plasat de la 16 metri. În ciuda ocaziilor pe care și le-au creat, alb-vișiniii n-au reușit să puncteze pe tabela de marcaj, Burcea, Huțanu, Giurcă și Dragalina ratând bune oportunități de a marca.

„Când îți faci anumite planuri, iar în minutul 3 îți sunt date peste cap, este greu să obții ceva. Va fi nevoie e jucători pentru a ne îndeplini obiectivul, pe toate posturile. Ne-am creat vreo patru ocazii de a marca, dar n-au fost finalizate. Băieții și-au dorit, au avut atitudine, dar atât timp cât nu respecți indicațiile tactice…”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, nemulțumit.

„Am avut clar penalty, dar ne-am obișnuit să nu ni se acorde”

FC Olt Slatina a reclamat neacordarea unei lovituri de la unsprezece metri obținută de fundașul central Adi Lengyel, dar și stoparea unui atac pe motiv de ofsaid.

„Despre arbitraj ce pot să spun, am avut un penalty clar la Adi Lengyel , iar Dragalina a fost oprit dintr-o acțiune, singur cu portarul, pe motiv de ofsaid, inexistent. Dar ne-am obișnuit, alte echipe primesc două lovituri de la unsprezece metri pe meci, iar noi n-am avut niciuna tot turul. Bine, asta nu scuză cu nimic momentele penibile, mai ales la primirea celor două goluri”, a mai precizat Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

26 Nov. 2011, 15:54 Campionat
Pe aceeași temă