Călin Cojocaru, la primul succes ca antrenor în Liga 2, rezultat prin care ACS Poli a scăpat de ultimul loc: „Era normal, veneam după două meciuri bune”

Marius ANGHEL 02 Dec. 2018, 17:39 Campionat
Călin Cojocaru, la primul succes ca antrenor în Liga 2, rezultat prin care ACS Poli a scăpat de ultimul loc:**

Prima etapă din retur a adus și prima victorie pentru ACS Poli cu Călin Cojocaru ca antrenor. „Secundul” cu statut de „principal” consideră că rezultatul era oarecum de așteptat, după creșterea din evoluțiile echipei de când a preluat „frâiele”.

Cojocaru a spus că fotbaliștii merită să fie lăudați. „Băieții merită felicitări, au avut o atitudine extraordinară. Am jucat, zic eu, poate cel mai bun joc de când sunt eu. Era normal, venim după două meciuri bune, chiar dacă nu am câștigat. Am reușit o victorie fără gol primit, al doilea meci din acest sezon. Sunt foarte mulțumit. Băieții merită toate felicitările. Cum am spus și în trecut, băieții se pregătesc din ce în ce mai bine. Arată că sunt o echipă, o familie, iar acest lucru, cel mai important, se vede pe teren”, a punctat antrenorul care le-a mai pregătit pe Millenium Giarmata și Național Sebiș.

„Nu s-a terminat campionatul”

Întrebat dacă îi pare rău că mai e doar un meci în 2018, Cojocaru a vorbit despre importanța jocului de la Brăila. „Nu vreau să spun că-mi pare rău sau nu. Așteptăm meciul de la Brăila. Nu s-a terminat campionatul. Trebuie să câștigăm și meciul acela. Băieții nu sunt jucători e ultimul loc. Dar, încetul cu încetul, o să formăm o echipă, o familie. Ne vo pregăti bine și rezultatele cu siguranță vor apărea”, a precizat antrneorul lui ACS Poli.

Dorin Codrea a dat emoții celor prezenți la meci, dar până la urmă, după o comoție, și-a revenit. Cojocaru speră să poată miza pe el la Brăila. „Codrea este bine, și-a revenit. Sper să fie apt pentru meciul viitor de la Brăila”, a mai spus Cojocaru.

Cu victoria cu 3-0 în fața Farului, ACS Poli a făcut 10 puncte și a urcat o poziție în clasament, pe 19, depășind-o din nou pe Dacia Unirea Brăila, adversar pe care îl va întâlni în ultima etapă programată în acest an, sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 02 Dec. 2018, 17:39 Campionat
Pe aceeași temă