Călcați în picioare!

Vlad MĂCICĂȘAN 08 Mar. 2009, 14:50 Campionat

Clujenii s-au distrat cu o echipă adunată în ultima clipă în cea mai categorică victorie cu Gică Mihali pe bancă în acest sezon, scor 4-0.

Faptul că s-a prezentat la meciul cu „U” Cluj a fost deja o performanță pentru UTA. „Bătrâna doamnă” s-a aflat în moarte clinică până cu câteva zile înaintea partidei.

 

Pe când multă lume se pregătea să-i cânte prohodul, formația arădeană a fost resuscitată. Doctorul se numește Ionuț Popa, care a acceptat postul de consilier tehnic și a încropit o echipă din jucători liberi de contract, care se antrenau prin parcuri sau se gândeau la retragere.

 

COMENTARIUL LIVE AICI

 

În urmă cu un an, „U” Cluj și UTA se întâlneau în Liga I. Au fost multe nume cunoscute atunci în teren, un stadion vechi, dar civilizat și mult ambiții. Noroiul de pe arena Clujana, unde cu greu se zărea câte un petic de iarbă a caracterizar perfect locul unde au ajuns cele două formații de tradiție. Înfundate în noroi la propriu și mai ales la figurat, după ce s-au încăpățânat să se aventureze în Liga I și să promită contracte pe care cu greu le pot acum achita. Neplătiți de aproape trei luni și doar amenințați cu neprogramarea, spre deosebire de UTA, clujenii s-au descurcat mult mai bine pe mocirla de pe stadionul de împrumut. Stau mai bine cu condiția fizică și acest lucru a fost hotărâtor. Cu jucători care trăiesc mai mult din amintiri și cu Ionuț Popa, singurul as din mânecă, arădenii și-au menținut cu greu echilibrul și au fost doborâți de Băd, Șuteu, Borza și Soporan. O înfrângere aspră pentru UTA, dar o victorie mare pentru fotbalul arădean, care a revenit la viață.

5 puncte au clujenii și arădenii în plus față de primul loc retrogradabil

 

 

VEZI AICI CLASAMENTELE CELOR DOUÂ SERII ALE LIGII A 2-A

 

Vlad MĂCICĂȘAN 08 Mar. 2009, 14:50 Campionat
Pe aceeași temă